середа, 08 липня 2020 07:00

Гороскоп на 8 липня: чиє життя буде схоже на свято

Гороскоп на 8 липня: чиє життя буде схоже на свято
Добре почуватимуться працьовиті і заощадливі. Насолоджуйтеся своїми успіхами і перемогами. Фото: pixabay.com

8 липня не позичайте грошей. Носіть у гаманці невелику суму. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Проблеми здаватимуться непідйомними, - каже астролог. – Погано працюватимуть засоби зв'язку та електроприлади. Люди будуть заклопотані та зосереджені на своєму. На прохання про допомогу відгукнуться одиниці. Більше розраховуйте на власні сили. Відкладіть придбання комп'ютерної техніки та засобів зв'язку. Не відправляйтеся на відпочинок у незнайомі місця. Вас можуть кинути напризволяще. Не допускайте переплати за надані послуги. Добре почуватимуться працьовиті і заощадливі. Життя Овнів, Левів і Козерогів буде схоже на свято. Насолоджуйтеся своїми успіхами і перемогами".

Овен

Саме час піти на примирення і залагодити непорозуміння з партнерами. Будьте люб'язними. Ваші добрі наміри матимуть успіх.

Телець

На вас очікують нові романтичні зустрічі. Може знову спалахнути кохання. Щоправда поки що без взаємності з боку партнера.

Близнюки

Бережіть від пошкодження власне майно. Не залишайте без нагляду свої речі. Майте запас грошей на здійснення термінового ремонту.

Рак

Можна розраховувати лише на епізодичне надходження грошей. Доведеться економити навіть на необхідних речах. Нові знайомі принесуть неприємну звістку і позбавлять вас спокою. Не панікуйте.

Лев

Гроші надходитимуть вчасно. Але їх постійно не вистачатиме. Поверніться ще раз до питання оптимального розподілу фінансових надходжень.

Діва

Сімейні негаразди викличуть розгубленість. У разі необхідності зверніться за порадою до старших родичів. Їхній досвід стане вам у пригоді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 6-12 липня: кого життя заставить дивуватися

Терези

Руйнуватимуться раніше укладені домовленості. Це помітно відіб'ється на вашому бюджеті. Виникне необхідність скористатися фінансовим резервом.

Скорпіон

Суттєвих змін не очікується. Стережіться шахрайства під час проведення операцій з нерухомістю. Слідкуйте за змінами на ринку. Купуйте лише необхідні речі.

Стрілець

Не варто відстоювати своє право на свободу та незалежність. Доля може жорстоко пожартувати. Ризикуєте залишитися самотніми.

Козеріг

Не переймайтеся через невисокий рівень заробітку. Вам щаститиме. Надійдуть неочікувані прибутки. Знайдеться необхідний товар. І ціни на нього цілком вас задовольнятимуть.

Водолій

Постійні суперечки й непорозуміння з близькими можуть спровокувати депресивний настрій. Намагайтеся опиратися цьому. Зберігайте оптимістичний погляд на життя.

Риби

Не варто на цьому тижні брати шлюб. Нове подружжя навряд чи зазнає щастя. Кохання швидко мине. Молодим важко буде забезпечити фінансову незалежність.

Синоптик розповів, якою буде погода у липні.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 8 липня: чиє життя буде схоже на свято». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути