субота, 07 серпня 2021 07:00

Гороскоп на 7 серпня: на кого чекать нові можливості

Гороскоп на 7 серпня: на кого чекать нові можливості
Не проводьте співбесіди чи тренінги. Краще зайнятися самоосвітою. Фото: pixabay.com

7 серпня не розсилайте резюме. Через дивний збіг обставин в такий спосіб ви можете зашкодити власній репутації. Відпочивайте. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це останній день місячного циклу, - говорить астрологиня. – Будемо мати молодик. Не сидіть вдома. Проведіть ці дні на свіжому повітрі. Подорожуйте. Погода сприятиме активним формам відпочинку на природі. Не бажано робити розрахунки та перевіряти документацію. Є висока вірогідність наробити помилок. Цим краще зайнятися в робочі дні. Не проводьте співбесіди чи тренінги. Краще зайнятися самоосвітою. Нові можливості чекають на Терезів, Риб і Близнюків".

Овен

Не беріть з собою на відпочинок надмірної суми грошей. Ви не помітите втрати частини з них. Є небезпека переплати за надані сервісні послуги.

Телець

Розділіть список грошових внесків на необхідні й бажані. Не допускайте неконтрольованих витрат. Відкладіть реконструкцію житлового приміщення.

Близнюки

Ваші фінансові позиції укріплюються. Сприяйте підвищенню свого матеріального забезпечення. Доведеться обирати між відпочинком і роботою.

Рак

Значних фінансових надходжень не буде. Намагайтеся без потреби не ходити по ринку. Придбаєте зайві речі. А кишені спорожніють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 2-8 серпня: коли чекати високих заробітків і перемог

Лев

Триває скрутний фінансовий період. Суттєвих грошових надходжень не буде. Не робіть боргів. Повернути їх вчасно буде складно.

Діва

Грошей вистачатиме. Та варто слідкувати за витратами. Користуйтеся обережно побутовою технікою. Її ремонт обійдеться недешево.

Терези

Коштів вистачатиме на добрий відпочинок з родиною. Але зарання планувати витрати не треба. Ваша фінансова підтримка знадобиться оточуючим.

Скорпіон

У ці дні займатися вирішенням фінансових проблем не слід. Пізніше виправити допущені помилки не вдасться. Бережіть гаманець.

Стрілець

Зароблені кошти будуть ще деякий час недоступними для вас. Обирайте недорогі місця для відпочинку. Канцтовари краще придбати на початку нового тижня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Успішну Україну побачать народжені після 2010 року - астрологиня

Козеріг

Проблем з грішми не буде. Проте не бажано робити великі покупки. Є ризик придбати неякісний товар. Перевіряйте заповнення гарантійних талонів.

Водолій

Вихідні принесуть ряд невеликих фінансових удач. Суттєвих прибутків не буде. Не плануйте великих покупок. Гроші знадобляться для здійснення незапланованих витрат.

Риби

На усі бажані покупки коштів вистачатиме. Вам можуть повернути давні борги. Підведіть підсумок фінансової діяльності за тиждень. Не відправляйтеся на заробітки. Відпочиньте.

Неймовірний прогноз астрологині на серпень не залишить байдужим жодного.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 7 серпня: на кого чекать нові можливості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути