Ексклюзиви
середа, 04 серпня 2021 07:00

Гороскоп на 4 серпня: які знаки зодіаку краще оминати

Гороскоп на 4 серпня: які знаки зодіаку краще оминати
Людям не вистачатиме душевності у стосунках. Будьте щедрими на тепле слово. Фото: pixabay.com

4 серпня – день скандалів і сенсаційних новин. Проте більшість з них не варті довіри. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"До порад і незвичних рецептів ставтеся скептично, - говорить астрологиня. – Жваво йтиме торгівля. Та саме цього дня буде продано рекордну кількість бракованого товару. Пильнуйте. День сприяє розвитку творчої фантазії. Людям не вистачатиме душевності у стосунках. Будьте щедрими на тепле слово. Цього дня краще оминати Скорпіонів і Дів. Вони будуть впертими і надокучливими, порушуватимуть свої обіцянки. Хочете, аби все вдало, заручіться підтримкою Терезів і Близнюків".

Овен

У гонитві за оригінальними пропозиціями ви можете втратити відчуття реальності. Не дайте себе ошукати спритним дільцям. Не купуйте необхідного у сумнівних торгівців.

Телець

Зробіть бажані покупки до обіду. Вечірні походи по крамницях краще відмінити. Вашою неуважністю можуть скористатися шахраї. Пильнуйте.

Близнюки

Непродумана економічна політика може незабаром обернутися на фінансову кризу. Ризикувати не час. Гроші танутимуть просто на очах.

Рак

Грошей обмаль. Господарюйте економно. Позичати велику суму у приватної особи небезпечно. Ви надовго підпадете під залежність від волі кредитора.

Лев

Витрати не покриватимуться прибутками. Не переймайтеся. Незабаром ситуація зміниться на краще. А зараз час витрачати, а не заощаджувати.

Діва

Протягом дня доведеться вирішувати кілька термінових фінансових питань. Будьте готові до незапланованих витрат. Дійте обережно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали знаки, які зустрінуть осінь багатими та успішними

Терези

Очікується надходження прибутків. Вдало складатимуться обставини. Ви знайдете усе необхідне за помірні ціни.

Скорпіон

Ваші спроби збільшити свої прибутки не дадуть відчутних результатів. Фінансова ситуація залишатиметься нестабільною. Добре продумайте усі витрати до кінця тижня.

Стрілець

Рівень заробітку не відповідатиме вашим вимогам. Із пошуками нової роботи треба зачекати. Щоденні витрати з вами розділять близькі люди.

Козеріг

Грошей не бракуватиме. Розглядати можливість участі у нових фінансових проектах не час. Здійснюйте лише щоденні виплати. Купуйте подарунки і прикраси.

Водолій

Є сенс попрацювати цього дня активніше. Розпочніть робочий день раніше. Він обіцяє бути прибутковим. Придбати все необхідне встигнете ввечері.

Риби

Утримуватиметься позитивний фінансовий баланс. Можна подумати і про поповнення заощаджень. Порадуйте себе обновкою.

Тиждень з 2 по 8 серпня буде багатим на новини і викриття. Стане відоме все, про що раніше мовчали.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 4 серпня: які знаки зодіаку краще оминати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути