Ексклюзиви
понеділок, 03 січня 2022 07:00

Гороскоп на 3-9 січня: що та кому подарує найкращий тиждень у році

Гороскоп на 3-9 січня: що та кому подарує найкращий тиждень у році
2022 рік плануйте у Різдвяну ніч. Це найкращий тиждень у році, час, наповнений магією та добром. Фото: pixabay.com

Тиждень з 3 по 9 січня буде сповнений позитивними емоціями. Легко вдаватимуться найзаплутаніші справи, щаститиме чесним, вірним і надійним. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Після Нового року настане момент прозріння, - говорить астрологиня. – Люди будуть милосердніші одне до одного. Хотітиметься спокою й надійності. Велика роль зіграють літні чоловіки. Батькам і дідам треба взяти на себе святкування Різдва. Зуміють зібрати під одним дахом весь рід. 2022 рік плануйте у Різдвяну ніч. Це найкращий тиждень у році, час, наповнений магією та добром. Все пройде так, як захочете. Зрозумієте, що вам потрібно, а що – зайве. На Овнів і Терезів, Левів і Стрільців чекають нові знайомства, Тельцям, Козерогам і Водоліям підвищать заробітки і запропонують високі посади".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Марно намагаєтеся вибитися в лідери. Ваші пропозиції зазнають нищівної критики. Дослухайтеся до старших родичів. Порадять, куди рухатися далі.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не зважайте на нескінченні зауваження колег і начальства. Перечекайте, скоро все зміниться на краще. Розплануйте січень. Візьміть відпустку на кінець місяця.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Підведе азарт. Не намагайтеся заробити швидко, уникайте аферистів. Якщо не вистачає грошей, позичте в родичів. Вони дадуть у борг без відсотків. Нову кредитку відкривати не слід.

Рак (22 червня - 22 липня)

Коштів вистачає, тому хвилюватися не варто. Продукти купуйте у четвер вранці. Після обіду варіть узвар і кутю, готуйте пісну вечерю. Не засмучуйтеся, що поряд поки що нема коханої людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Водоліїв на 2022 рік: як досягти найбільшого успіху

Лев (23 липня - 23 серпня)

Ви знаєте, чого хочете та як цього досягти. Зміни будуть на краще. Бо підкажуть, що варто відкинути і як спланувати найближчі місяці. Не приймайте важливі рішення в понеділок. Не беріть кредитів.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Життя підноситиме один сюрприз за другим. Не спішіть кидати добре налагоджений бізнес. Не варто звільнятися й погоджуватися на роботу, що має мало спільного з вашими професійними здібностями.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

На деякий час доведеться змиритися з тим, що швидко досягти гарного результату не вдається. Не критикуйте тих, хто вищий за статусом, бо ускладните собі життя.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Все йтиме до рук. Крім очікуваного заробітку, надійде додаткова винагорода. Це час премій і подарунків. Навколо крутитиметься багато людей. Серед них буде й майбутня кохана половинка.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Витрачайте більше грошей на себе. Купуйте нові одяг і техніку, займіться саморозвитком. Варто починати вивчати іноземні мови, записуватися на курси ораторського мистецтва, освоювати торгівлю в інтернеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Риб на 2022 рік: коли стане більше грошей і цікавих пропозицій

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Набридне миритися з малою зарплатою, підлаштовуватися під плани коханих і друзів. Якщо зумієте відстояти свою позицію, тиждень проживете продуктивно. Друга його половина буде щедра на заробітки.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Бажання, плани та можливості збігатимуться. Це продуктивний і перспективний час. Не витрачайте грошей. Продумайте кожну покупку.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Ви мудрі й працьовиті. Бачитимете перспективи, і це додаватиме впевненості. Зірки підтримують ваші починання. Розберіться у бажаннях.

Астрологиня розповіла, що готує 2022 рік українцям.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 3-9 січня: що та кому подарує найкращий тиждень у році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути