Ексклюзиви
пʼятниця, 31 січня 2020 07:00

Гороскоп на 31 січня: назвали знаки, які не матимуть проблем з грошима

Гороскоп на 31 січня: назвали знаки, які не матимуть проблем з грошима
Не чекайте на удачу. Виборюйте своє право на успіх. Фото: astrozodiac.net

31 січня – день сміливих і цілеспрямованих. Таланитиме активним. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Не чекайте на удачу. Виборюйте своє право на успіх, - говорить астролог. - Оминайте агресивних суперників. Їхнім аргументом під час суперечки буде сила. Уникайте екстремальних навантажень. Підвищується рівень травматизму. Триває період підвищеної небезпеки на автошляхах. Не втрачайте пильності. Куплений у цей день одяг не носитиметься. Не переїдайте. Ваші заробітки осядуть у чужих кишенях. Не матимуть проблем із грішми Тельці, Близнюки, Раки і Леви".

Овен

Відмовтеся від проведення великих грошових операцій. День не принесе фінансової удачі. Ризикуєте багато втратити.

Телець

Невелика удача дозволить вам поправити фінансові справи. Проблеми з грошима не здаватимуться критичними. Позбавтеся заборгованостей.

Близнюки

Розпочніть робочий день якомога раніше. Ранкові фінансові домовленості будуть плідними. Не відмовляйтеся від підробітку.

Рак

У кишені буде достатня кількість грошей. Підтримати ваші доходи на належному рівні допоможуть колеги. Прислухайтеся до їхніх порад.

Лев

Обставини сприятимуть вашому збагаченню. Проте зароблені гроші ви одержите із затримкою. Не відмовляйте людям у матеріальній підтримці.

Діва

Стане у нагоді ваше критичне ставлення до реклами. Це дозволить не витрачати зайвих сум. Шукайте додаткові засоби економії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майже Земля: показали найкращі знімки марсоходу Curiosity за 8 років

Терези

Вечірній похід по крамницях буде вдалим. Можна оформлювати кредит у разі нестачі грошей. Куплені меблі служитимуть довго.

Скорпіон

Кількість грошей у кишені не збільшиться. Проте їх і не бракуватиме. Не відмовляйтеся від зручностей сервісного обслуговування.

Стрілець

Частину запланованих справ ви не зможете здійснити через брак коштів. Не варто здійснювати операції з нерухомістю. Економте.

Козеріг

На все необхідне грошей вистачить. Час розпочинати реконструкцію офісного приміщення. Роботи будуть виконані якісно й не коштуватимуть надто дорого.

Водолій

Ваші фінансові ініціативи будуть підтримані. Очікується надходження грошей. Боржники можуть повернути вам позичену суму.

Риби

Нові фінансові пропозиції будуть вигідними для вас. Ваші доходи значно зростуть. Перегляньте свої плани щодо поліпшення матеріального забезпечення.

Синоптики розповіли, якої погоди чекати у лютому.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 31 січня: назвали знаки, які не матимуть проблем з грошима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути