неділя, 29 серпня 2021 20:36

Гороскоп на 30 серпня – 5 вересня: для кого настав час важливих змін

Гороскоп на 30 серпня – 5 вересня: для кого настав час важливих змін
Щасливим почуватиметься той, хто знайшов своє місце у житті. Фото: pixabay.com

Тиждень з 30 серпня по 5 вересня – час квапливих людей. Залишайтеся в гармонії з собою, не шукайте способів комусь догодити чи сподобатися. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Щасливим почуватиметься той, хто знайшов своє місце у житті, - говорить астрологиня. - Думайте власною головою. Не ховайтеся за авторитетами і не перекладайте обов'язки на інших. Місяць спадає, минають напруга і тривожність. Найкраще справи підуть у четвер. Час важливих змін відбудеться у житті Близнюків, Дів і Козерогів. Позбудьтеся зайвих речей у домі. Виставляти авто на продаж краще у суботу. Швидко знайдете покупця".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Якщо плануєте змінити місце проживання, обирайте послуги перевірених перевізників, аби не зіпсували ваші меблі. Новосілля справляйте у вересні. Грошей побільшає. Можна оновити техніку.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Вдалий час для заміжжя й вінчання. Церковний шлюб скріпить вашу сім'ю. Підводитиме пам'ять. Щоб нічого не забути, занотовуйте план на тиждень.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не варто купувати одяг в інтернет-магазині. Прогадаєте з кольором і розміром. Із коханими допоможуть зблизитися діти. Не сидіть під кондиціонерами. Легко буде простудити вуха.

Рак (22 червня – 22 липня)

Сподобаєтеся співбесіднику без зайвих прикрас. Не дозволяйте конкурентам радіти з ваших невдач. Дотримуйтеся правил безпеки на виробництві. Наполегливі здобудуть успіх на вихідних.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Грошей у гаманці вдосталь, але ви все одно намагатиметеся заробити більше. Важко буде після відпустки повертатися на робоче місце. Будьте уважні, можете забути документи в банку, продукти в магазині чи речі у транспорті.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Шукайте нові напрямки роботи і розумно розпоряджайтеся грошима. Надійде солідна сума увечері в п'ятницю. Оновлювати гардероб краще у четвер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 29 серпня: чиє життя перетвориться на казку

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Колишні кохані спробують завдати шкоди. Залишитися друзями після розриву зуміють одиниці. Захищайте очі. Не варто без окулярів щось кропити чи різати.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вдало вкласти заощадження у землю чи нерухомість вдасться у вихідні. Підтримайте дітей та онуків, які перейшли в новий клас чи школу. Покращити самопочуття допоможуть креми від варикозу.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Помітите, що віддалилися від дітей. Вони багато чого приховуватимуть. Повернути довіру буде непросто. Дратівливість і занепокоєність можуть призвести до безсоння.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

У незручних ситуаціях заручіться почуттям гумору. Не слід іти на співбесіду чи просити у шефа про підвищення заробітку.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Шукайте компроміси під час діалогу з коханими. Зайве напруження в домі вам зараз ні до чого. Вдалий час всиновлювати дітей. Легко буде зібрати необхідні документи.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Дратуватимуть незавершені справи. Заплановане на початок вересня здійснитися у жовтні. Не ігноруйте запаморочення і тремтіння рук. Сходіть до невропатолога.

На початку осені усе навколо дратуватиме і виводитиме з себе. Нізвідки з'являтимуться перепони. Астрологиня розповіла, на кого чекають високі заробітки і небачений успіх.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 30 серпня – 5 вересня: для кого настав час важливих змін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути