Ексклюзиви
неділя, 30 травня 2021 07:00

Гороскоп на 30 травня: чиє життя стане схожим на казку

Гороскоп на 30 травня: чиє життя стане схожим на казку
Влаштуйте романтичну вечерю. Не зайвим буде вкотре освідчитися коханим. Фото: pixabay.com

30 травня вам постійно нагадуватимуть, що ви щось комусь обіцяли, та не зробили. Не зважайте на тиск. Робіть те, що планували. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Слідкуйте за харчуванням, - говорить астрологиня. – Збагатіть його овочами, фруктами і горіхами. Не скупіться на компліменти для тих, кого любите. Влаштуйте романтичну вечерю. Не зайвим буде вкотре освідчитися коханим. Життя Дів, Козерогів і Риб буде схожим на казку".

Овен

Уникайте розмов на гострі теми. Вони переростуть на непримиренне протистояння. Добре було б провести вихідні далі від дому.

Телець

Домовитися з милими про зустріч буде важко. Не сумуйте. Займіться улюбленими справами. Ви чудово проведете час.

Близнюки

Ці вихідні багаті на яскраві події. Ви будете особливо красномовні у цей час. Це справлятиме враження на оточуючих. Коло знайомих розшириться.

Рак

Кохані будуть особливо багатими на вигадки. Сумувати у вихідні не доведеться. Зробіть і свій внесок в організацію цікавого відпочинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 24-30 травня: чим приголомшить травень наостанок

Лев

Надходять не кращі дні у вашому подружньому житті. Спробуйте достойно пережити кризові моменти. Стримуйте емоційні спалахи.

Діва

Стосунки з коханими зазнають помітних змін. Не приховуйте своєї пристрасті. Проведені разом вечори залишать незабутні враження.

Терези

Слушного моменту для відвертої розмови не буде. Вам з коханими постійно заважатиме присутність сторонніх. Пожартуйте разом з цього приводу.

Скорпіон

Ситуація складатиметься врозріз з вашими бажаннями. Побачення відкладеться. Не боріться з обставинами. Займіться своїми справами.

Стрілець

Пошуки романтичних пригод увінчаються успіхом. Проте вони можуть ускладнити ваші подружні стосунки. Не втрачайте голови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чого остерігатися в перший тиждень літа - медичний прогноз

Козеріг

Знайдіть надійний шлях до серця милих. Це може бути романтична вечеря, прогулянка чи бажаний подарунок. Ваші добрі наміри не залишаться непоміченими.

Водолій

Усі заплановані зустрічі призначте на вечір. Кохані не будуть проти провести з вами уїк-енд на природі.

Риби

Двері вашого дому не зачинятимуться. Насолодитися відпочинком у колі родини буде проблематично. Тож готуйтеся до прийому гостей.

29-30 травня – найбільш спокійні дні тижня. Вдасться гарно відпочити і повернути у своє життя романтику та позитивні емоції.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 30 травня: чиє життя стане схожим на казку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути