середа, 03 березня 2021 07:00

Гороскоп на 3 березня: хто стане багатшим та успішнішим

Гороскоп на 3 березня: хто стане багатшим та успішнішим
Плануйте провести вечір далі від шуму. Саме час відпочити на самоті за улюбленими заняттями. Фото: pixabay.com

3 березня матимете особливу силу причаровувати людей. Не дивуйтеся спалаху активності партнерів. Вони бажатимуть вашої прихильності. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Спілкування з людиною набагато старшою віком буде вельми корисним, - говорить астрологиня. – Дослухайтеся до її порад. Ви одержите відповіді на свої питання. У ніч на цю середу можуть турбувати тривожні сни. Багато людей зранку встануть з важкою головою. Не поспішайте братися за ліки. Близько полудня і без них самопочуття значно покращиться. Плануйте провести вечір далі від шуму. Саме час відпочити на самоті за улюбленими заняттями. Багатшими та успішнішими стануть Раки та Скорпіони, Стрільці та Водолії".

Овен

День обіцяв бути вдалим. Та помітного збагачення він не принесе. Відкладіть підписання майнових доручень. Уважно перевіряйте усі надані для підписання фінансові документи.

Телець

Посилюється тиск фінансових проблем. Пошуки додаткового заробітку не дадуть бажаних результатів. Відкладіть похід по крамницях.

Близнюки

Грошей обмаль. Господарюйте економно. Позичати велику суму у приватної особи небезпечно. Ви надовго підпадете під залежність від волі кредитора.

Рак

Не дозволяйте собі лінуватися. Погоджуйтеся на додаткові підробітки. Створіть грошовий запас. Незабаром він знадобиться вам і вашим рідним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 1-7 березня: що цікавого принесе перший тиждень весни

Лев

Протягом дня доведеться вирішувати кілька термінових фінансових питань. Будьте готові до незапланованих витрат. Дійте обережно.

Діва

Цей день не принесе суттєвих прибутків. Обмежтеся необхідними щоденними покупками. Підписання важливих ділових угод відкладіть до понеділка.

Терези

Ваші спроби збільшити свої прибутки не дадуть відчутних результатів. Фінансова ситуація залишатиметься стабільною. Слідкуйте за зміною розміру поточних витрат.

Скорпіон

Грошей достатньо для реалізації запланованого. Найважливіші розрахункові операції здійсніть до заходу сонця. Не варто купувати офісну техніку.

Стрілець

Подарунків очікувати на слід. Гроші принесе наполеглива праця. Вкладайте кошти у розширення бізнесу. Збільшуються витрати на потреби дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 1-7 березня: що цікавого принесе перший тиждень весни

Козеріг

Візьміть участь у спонсорській підтримці малозабезпечених. Не шкодуйте грошей на благодійні справи. Бажання збагатитися призведе до матеріальних втрат.

Водолій

Доходи потроху зростатимуть. Не варто лише вкладати гроші у довгострокові проєкти. Займіться страхуванням свого майна. Купуйте товари для подорожі й туризму.

Риби

День підвищеного економічного ризику. Фінансові плани руйнуватимуться. Нові пропозиції партнерів не задовольнятимуть вас. Пильнуйте за рухом грошей.

В Україні є 3 способи для запису на вакцинацію проти коронавірусу.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 3 березня: хто стане багатшим та успішнішим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути