Ексклюзиви
пʼятниця, 29 жовтня 2021 07:00

Гороскоп на 29 жовтня: що особливого приготував місяць наостанок

Гороскоп на 29 жовтня: що особливого приготував місяць наостанок
Це особливий день місяця. Варто загадувати бажання і впевнено йти до своєї цілі. Фото: pixabay.com

29 жовтня у разі необхідності сходіть до лікаря. Поставленим у цей день діагнозам варто довіряти. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"День не сприяє початку нових справ, - говорить астрологиня. – Намагайтеся не плутати жарти з образливими насмішками. Цього дня люди можуть втрачати почуття міри. Тому невдалий розіграш може перетворитися на конфлікт. Не давайте волі своєму бажанню посперечатися. Істина в такий спосіб не народиться. Настрій буде зіпсовано. Інтуїція не підводитиме професіоналів. Більше часу приділіть водним процедурам. Це особливий день місяця. Варто загадувати бажання і впевнено йти до своєї цілі. Не бійтеся перешкод. Жовтень наостанок дасть шанс кожному проявити свої здібності і збільшити заробітки. Залишайтеся щедрими".

Овен

Додаткових внесків потребуватимуть невеликі ремонтні роботи в домі. Скористайтеся заощадженими грошима. Витрачайте кошти на підтримання здоров'я дітей.

Тілець

Великого прибутку не очікується. Проте не слід шкодувати грошей на допомогу ближнім. Відгукніться на прохання знайомих про матеріальну підтримку.

Близнюки

Надійдуть нові перспективні фінансові пропозиції. Ви зможете спробувати реалізувати своє бажання щодо покращення власного матеріального забезпечення.

Рак

Вкладайте гроші у нерухомість. Добрий час для придбання гаража. Здавати своє авто у ремонт не слід. Якість роботи майстрів вас не задовольнить.

Лев

Стан справ поступово покращуватиметься. Проте саме цього дня ви можете понести збитки через власну необачність.

Діва

Боржники не зможуть вчасно повернути вам гроші. Розраховувати на цю суму не варто. Відкладіть пошуки приміщення для нового офісу. Воно коштуватиме дорого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Остання п'ятниця жовтня здивує українців погодою

Терези

Оформлювати папери на реєстрацію підприємницької діяльності не слід. Ця справа не принесе високі заробітки. Не змінюйте основного напрямку роботи.

Скорпіон

Іти до шефа із проханням про підвищення заробітку не треба. Ви одержите відмову. А коло ваших професійних обов'язків може збільшитися.

Стрілець

Виношувати грандіозні фінансові плани не слід. Економічна ситуація постійно змінюватиметься. Обирайте стратегію малих кроків.

Козеріг

Вирішення фінансових проблем відкладіть до вечора. Зранку ви можете лише ускладнити ситуацію. Бережіть ювелірні вироби. У цей день їх можна втратити або зламати.

Водолій

Не варто сперечатися з керівництвом. Від цього може постраждати ваш гаманець. Грошей на кишенькові витрати обмаль.

Риби

Один з найбільш вдалих днів тижня. Вам щаститиме на гроші. Може трапитися навіть коштовна знахідка. Не шкодуйте коштів на благодійні справи.

Астрологиня розповіла, чим здивує останній тиждень жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 29 жовтня: що особливого приготував місяць наостанок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути