Ексклюзиви
пʼятниця, 29 листопада 2019 07:00

Гороскоп на 29 листопада: на кого чекають зміни в особистому житті

Гороскоп на 29 листопада: на кого чекають зміни в особистому житті
Уникайте конфліктні теми під час розмов. Фото: kp.ua

29 листопада - день відносного затишшя напередодні великих змін. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Проживіть його спокійно. Цей день не годиться для початку нових справ, - говорить астролог. - Лише для руйнування усього, що заважає вам чи вашій роботі. Повикидайте з дому мотлох. Майте справи лише з надійними партнерами. Уникайте конфліктні теми під час розмов. Все одно ні до чого конструктивного договоритися не вийде. Дійте мудро. Не намагайтеся будь-що пробитися крізь зачинені двері. На Овнів, Левів та Козерогів чекають приємні зміни в особистому житті".

Овен

Не наражайтеся на штрафні санкції. Будьте готові до спілкування з працівниками податкової. Занадто багато клопоту принесе цей день. Рідні бачитимуть одне одного лише пізно ввечері. Усміхайтеся і частіше обіймайте коханих та дітей.

Тілець

Фінансові можливості обмежені. Відкладіть проведення великих банківських операцій. Не підписуйте майнових доручень. Спостерігайте за зміною економічної ситуації.

Близнюки

Очікувати матеріальної підтримки з боку рідних не слід. Розраховуйте на власні фінансові можливості. Прихід чергового заробітку затримається. Врахуйте це.

Рак

Ситуація стабільна. Не порушуйте звичного ритму роботи. Брати на себе додаткову фінансову відповідальність ризиковано. Утримайтеся від пліток. Це серйозно нашкодить вам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 28 листопада: кому пощастить найбільше

Лев

Ви можете власноруч нашкодити своєму бюджету. Зберігайте поміркованість під час здійснення грошових операцій. Саме час позбутися обтяжливих стосунків. Не вагайтеся. Звільніть у серці місце для справжнього почуття.

Діва

Операції купівлі-продажу не принесуть очікуваних доходів. Додаткових внесків потребуватиме дім. Не залишайте без нагляду працюючих електроприладів. Знайомство через шлюбне агентство розчарує.

Терези

Не відкривайте нові приватні підприємства. Вони будуть збитковими. Більше доходу принесе робота над колективними проектами. Партнери потребуватимуть моральної підтримки. Допоможіть їм.

Скорпіон

Напружений день. Ви можете неодноразово бути свідком вияву людської агресивності. Контролюйте свої емоційні реакції. Керуйтеся розумом, а не інстинктом.

Стрілець

Не шкодуйте коштів на благодійні справи. Вашою увагою заволодіє яскрава особа протилежної статі. Не спокушайтеся на її принади. Користі від спілкування не буде, а з коханими посваритеся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якої погоди чекати українцям

Козеріг

Зачекайте з оформленням нових документів. Будуть допущені помилки. Гармонійна атмосфера у родині залежатиме від вас. Зумійте заспокоїти вируючі навколо пристрасті.

Водолій

Вас оминуть серйозні фінансові неприємності. Грошей вистачатиме. Проте краще утриматися від спонтанних покупок. Не довіряйте обіцянкам. Обставини завадять вашим партнерам дотриматися свого слова.

Риби

Будьте готові до ряду незапланованих витрат. Збої може давати офісна техніка. Куплені у цей день комп'ютери не працюватимуть довго.

28 листопада розпочався 40-денний Різдвяний піст. Як правильно його дотримуватися і чим харчуватися.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 29 листопада: на кого чекають зміни в особистому житті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути