пʼятниця, 29 липня 2022 06:00

Гороскоп на 29 липня: у кого стане більше грошей та можливостей

Гороскоп на 29 липня: у кого стане більше грошей та можливостей
Прислухайтеся до підказок родичів. Вони помітять можливості, яких не бачили ви. Фото: pixabay.com

29 липня – день креативних людей. Не зупиняйте потоку фантазії. Народжуватимуться геніальні ідеї та карколомні проєкти. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Досить втікати від відповідальності, - говорить астрологиня. - Той, хто береться за складні завдання, матиме винагороду. Виявляйте ініціативу. Не час купувати авто й будь-яку іншу техніку. Вона потребуватиме постійного ремонту. Добре розраховуйте свої витрати. Розпочинається скрутний фінансовий період. Не варто позичати гроші. Більше грошей та можливостей стане у Скорпіонів, Козерогів і Риб. Прислухайтеся до підказок родичів. Вони помітять можливості, яких не бачили ви. Відмовтеся від алкоголю і жирного м'яса".

Овен

Доля утримуватиме від помилкових кроків. Не варто стукати в зачинені двері. Займайтеся тим, що дається без зайвих зусиль. Не тримайте коло себе того, хто хоче піти.

Телець

Не давайте обіцянок і не довіряйте новим знайомим. Усе складатиметься всупереч вашим очікуванням. Трапиться зустріч, якої ви уникали. Тримайтеся гідно.

Близнюки

Пробуйте та експериментуйте. Багато що вдаватиметься цього дня. Діліться досвідом з колегами. Здобувайте нові знання. Розширюйте коло своїх можливостей.

Рак

Добре продумуйте свої плани. Імпровізація вийде невдалою. Частіше звертайтеся за порадами до досвідчених людей. Не варто йти на перше побачення.

Лев

Виникатимуть проблеми на роботі. Надійдуть невтішні новини. Не втрачайте оптимізму. Ви впораєтеся з цими неприємностями. Ввечері подбайте про гарний відпочинок.

Діва

Відчуватиметься творча криза. Але працездатності не бракуватиме. Працюйте в команді. Пильнуйте за самопочуттям домашніх тварин. Їм може бути зле.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві з початку повномасштабної війни одружилась рекордна кількість пар

Терези

Важко буде комусь довіряти. Доведеться розраховувати на себе. Відчуття самотності непокоїтиме вас. Телефонуйте друзям.

Скорпіон

Ваша сила у стабільності. Ніякі зовнішні обставини не зіб'ють вас з наміченого курсу. Але не перебільшуйте своїх можливостей. Ще не настав час для рекордів.

Стрілець

Розпочинається тривалий період застою у справах. Дбати про розвиток бізнесу не час. Користуйтеся тим, що маєте. Перейдіть на економний режим господарювання.

Козеріг

Знижується імунітет. Ви стаєте вразливими для нападу вірусів. У разі погіршення самопочуття вчасно зверніться до лікаря. Не відкидайте пропозицію допомоги від друзів.

Водолій

Конкуренти сильніші за вас. Пряма сутичка завершиться не на вашу користь. Шукайте можливості досягти домовленості. Не час змінювати стратегію.

Риби

Втрачається відчуття перспективи. Здається марним усяке зусилля. Знижуйте вимоги до себе. У вас попереду період малих досягнень. Великі плани відкладіть на потім.

29 липня в Україні переважатиме суха сонячна погода, лише вдень у Чернівецькій, Івано-Франківській та ввечері на Вінниччині можливий короткочасний дощ із грозою.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 29 липня: у кого стане більше грошей та можливостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути