субота, 28 березня 2020 07:00

Гороскоп на 28-29 березня: чим здивують останні вихідні у цьому місяці

Гороскоп на 28-29 березня: чим здивують останні вихідні у цьому місяці
У неділю дозвольте собі відпочити від роботи. Проведіть час із сім'єю. Фото: pixabay.com

28-29 березня наведіть лад на полицях і в шафах. Позбавтеся зайвих речей. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Хатніми справами займіться у суботу, - говорит астролог. - Приберіть у домі. Пересадіть квіти. Це найкращий день для роботи на землі. У неділю дозвольте собі відпочити від роботи. Проведіть час із сім'єю. Читайте, обмінюйтеся враженнями й новинами з оточуючими. Останні вихідні березня дивуватимуть цікавими знайомствами. Приємні враження залишить переписка у соцмережах з новими знайомими. Залицяльники будуть наполегливими. Серед них може виявитися ваша пара".

Овен

Не займайтеся вирішенням фінансових проблем. Ви залишатиметеся у невигідній позиції. Не віддавайте людям у користування свої речі. Вони будуть втраченими.

Телець

Після здійснення необхідних покупок залишиться обмаль кишенькових грошей. Дозвольте дружині (чоловіку) відпочити після напруженого робочого тижня. Візьміть на себе усі хатні клопоти у вихідні.

Близнюки

Новий тиждень обіцяє зміни на краще. Тож у вихідні варто добре відпочити. Вам бракуватиме терпіння, тому виховання малечі доручіть комусь із старших родичів.

Рак

Присвятіть ці дні переобладнанню свого помешкання. Саме час зайнятися ремонтом сантехніки. Грошей на це вистачатиме. Присвятіть вільний час дітям. Вони потребуватимуть вашої мудрої поради.

Лев

Не шкодуйте коштів на підтримання здоров'я. Відгукніться на прохання друзів про матеріальну підтримку. Це не зашкодить вашому бюджету.

Діва

Не залишайтеся сам на сам зі своїми сумнівами і тривогами. На вас чекає приємне спілкування з новими і старими знайомими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усю ніч на морозі: в останній день в'їзду на кордоні з Польщею шалені черги

Терези

Здійсніть необхідні покупки у суботу зранку. Пізніше від витрат краще утриматися. Очікуваних у неділю доходів не буде. Доведеться відкласти те, що запланували. Кохані бажатимуть провести вільний час поруч з вами.

Скорпіон

Грошей буде достатньо. Не варто купувати вживані одяг та взуття. Відпочиньте від повсякденних турбот.

Стрілець

Переоснащення електрообладнання в домі чи невеликі ремонтні роботи зробіть своїми руками. Запрошені робочі обійдуться дорого. Ще й працюватимуть абияк.

Козеріг

Проведіть ці дні на дачі. Фізична праця на свіжому повітрі підніме вам настрій. А ввечері разом з близькими можна посидіти за невимушеною бесідою.

Водолій

Погоджуйтеся на підробіток. Вам добре за нього заплатять. Вдалі покупки на вас чекають у неділю. Можна дозволити собі й немалі витрати. Використайте можливість справити враження на батьків своїх коханих. Пізніше вони допомагатимуть вам не лише добрими порадами.

Риби

Попереду вдалий фінансовий період. Та поки що доведеться економити. Відкладіть на потім операції по обміну валют. Знаходьте розраду у спілкуванні з друзями.

Синоптики обіцяють українцям теплі вихідні без опадів.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 28-29 березня: чим здивують останні вихідні у цьому місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути