неділя, 27 вересня 2020 20:00

Гороскоп на 28 вересня – 4 жовтня: для кого тиждень стане гарним та успішним

Гороскоп на 28 вересня – 4 жовтня: для кого тиждень стане гарним та успішним
Контролюйте власні емоції. Наприкінці тижня можливі сварки між сусідами, конфлікти батьків з дітьми. Фото: pixabay.com

Тиждень з 28 вересня по 4 жовтня – це час відкриттів і просвітлення. Довідаємося таємниці, які від нас приховували роками. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Люди, які мають силу і владу, почнуть перевищувати свої повноваження, - говорить астролог. – Вони часто вдаватимуться до агресії і залякування. Контролюйте власні емоції. Наприкінці тижня можливі сварки між сусідами, конфлікти батьків з дітьми, напружені дискусії керівництва з підлеглими. Люди згадуватимуть про колишні образи, вказуватимуть на недоліки, жадатимуть помсти і мало думатимуть про наслідки. Гарним та успішним тиждень стане для аналітиків і науковців, які не бояться помилятися і вміють вчасно зробити висновки".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Бракуватиме грошей. Житимете за рахунок заощаджень, які відклали раніше. Не вкладайте кошти у чужі проекти. Зрозумієте, хто вам друг, а хто ворог. Попрощайтеся з людьми, які тішаться вашим невдачам.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Можливостей щось змінити стає менше, а конкурентів побільшає. Мало хто підтримуватиме вас зараз. Але це допоможе розібратися, хто є справжнім товаришем і на кого можна покластися у будь-який момент.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Мало що вдаватиметься, та ви все рівно вперто рухатиметеся до своєї мети. Це час, коли краще мовчати, а не обмінюватися думками з колегами. Ваші ідеї украдуть, а згодом звинуватять в плагіаті. Обдумуйте, спостерігайте, прислухайтеся до інтуїції.

Рак (22 червня – 22 липня)

Готуйтеся тримати удар. Інші помилятимуться, а вам за це доведеться відповідати. Не варто переходити на нове місце роботи. Потрапите у фінансову пастку. Заробітки знизяться, налагодити контакт у новому колективі буде важко.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не варто набирати новий персонал, запрошувати до співпраці малознайомих людей. Помилятиметеся у виборі, будете покладатися на тих, хто серйозно зашкодить вашим справам. Прислухайтеся до самопочуття.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Станете замкнутими і невпевненими у собі. Розчаруєтеся у своїх силах і можливостях. Плануйте справи на 1-2 дні вперед. Залишатися далекоглядними зараз буде непросто. Все змінюватиметься надто швидко, а впливати на щось зараз навряд чи зумієте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики розповіли, якої погоди чекати в жовтні

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Тиждень буде вдалим, якщо прислухаєтеся до своїх бажань, використаєте усі здібності і навички. Успішні ризикують нажити ворогів. Не піддавайтеся спокусі похвалитися своїми здобутками. Заздритимуть навіть ті, кого ви вважали друзями.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Це тиждень новин і змін. Вас засмучуватимуть та вибиватимуть із колії накази керівництва й зміна у колективі. Аби працездатність залишалася високою, сприймайте кожну новину як звичайну шкільну задачу, яку ви зумієте розв'язати.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Переслідуватиме відчуття дежавю. Повернуться колишні знайомі, а з ними і давні проблеми. Ви добре знаєте, чим усе закінчиться. Прислухайтеся до внутрішного голосу і не дозволяйте ввести себе в оману. Мисліть стратегічно, дбайте про перспективу.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

З головою поринете у роботу, тому рідко буватимете вдома. Частіше телефонуйте коханим і говоріть, як сильно їх любите. Багатьом завдяки заклопотаності вдасться уникнути назріваючих сварок з родичами.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Зумієте відокремитися від проблем, які вируватимуть навколо. Зберігатимете внутрішній спокій і вправно виконуватимете обов'язки на роботі і вдома. Станете надійними радниками для друзів, які збилися зі правильного шляху.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не обговорюйте з друзями свої сімейні проблеми. З'явиться бажання щось змінити в особистому житті. Робити цього не варто. Ризикуєте втратити стосунки, над якими працювали не один рік. Не ігноруйте головного болю.

26-27 вересня фінансове питання стоятиме гостро. Кишеня не буде порожньою, проте список витрат виросте. Екскурсії, творчі зустрічі, туристичні походи – найкращі форми відпочинку у ці вихідні.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 28 вересня – 4 жовтня: для кого тиждень стане гарним та успішним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути