субота, 27 серпня 2022 06:00

Гороскоп на 27-28 серпня: як і кому пощастить в останні вихідні літа

Гороскоп на 27-28 серпня: як і кому пощастить в останні вихідні літа
Побачення пройдуть невдало. Романтичного настрою не буде. Фото: pixabay.com

27-28 серпня не дозволяйте клопотам загнати вас у депресію. Краще нехай вони спонукають до нових перемог. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У суботу на небі з'явиться молодик, - говорить астрологиня. - Бажано не ухвалювати важливих рішень та відкласти переговори. Дочекайтеся вечірньої години. Так само не варто в суботу вирушати в дорогу. Траплятимуться затримки. Побачення пройдуть невдало. Романтичного настрою не буде. В останні вихідні літа пощастить Тельцям, Дівам і Стрільцям. Вам запропонують підвищення на роботі та вигідні умови праці. Підвищується ризик застійних явищ в організмі. Проведіть більше часу на свіжому повітрі. Гуляйте, рухайтеся, боріться з гіподинамією".

Овен

Читайте книжки, дивіться фільми, спілкуйтеся з добрими друзями. Ці дні обіцяють бути цікавими. Не засиджуйтеся вдома. Похід по крамницях краще відкласти.

Телець

Відчуття самотності буде штовхати на романтичні пригоди. Поки що не витрачайте час на пошуки пари. Це безперспективно. Бережіть спину від травм.

Близнюки

Відкладіть усі робочі питання до понеділка. Приділіть більше уваги родині. Займіться вихованням малечі. Грайте з дітьми. Пильнуйте біля відкритого вогню. Можливі опіки.

Рак

У суботу відчуватиметься фізична слабкість. Тіло потребуватиме відпочинку. Хатні справи краще відкласти. Перевіряйте термін реалізації продуктів.

Лев

Яскравих вражень ці вихідні не принесуть. Переробіть ту роботу, на яку не вистачало часу протягом тижня. Будьте на зв'язку з родичами. Їм знадобитися ваша допомога.

Діва

Не варто перейматися з приводу фінансових проблем. На все необхідне грошей вистачить. Займіться укріпленням здоров'я. Голодувати цими днями небезпечно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Україна ставала вільною – незабутні моменти серпня 1991-го на фото та відео

Терези

Не беріть на себе обов'язки організатора. Ваші ініціативи не будуть підтримані оточуючими. Виникатимуть напруження у стосунках з близькими. Побудьте на самоті.

Скорпіон

Розслабитися й відпочити не вдасться. Доведеться вирішувати багато дрібних проблем. Підтримайте рідних. Не шукайте розваг серед незнайомців.

Стрілець

Великий натовп втомлює вас. Ігноруйте запрошення на гучні вечірки. Проведіть вихідні у вузькому колі давніх друзів. Залишайтеся тверезими.

Козеріг

Близькі люди матимуть вдосталь невідкладних справи. Не сумуйте. Сплануйте вихідні на власний розсуд.

Водолій

Відгукніться на прохання знайомих про допомогу. Не шкодуйте грошей на підтримку нужденних. Люди будуть вдячні вам.

Риби

Спогади про давні події викличуть ностальгійний настрій. Не переймайтеся. Влаштуйте собі відпочинок у стилі ретро. Поласуйте улюбленою стравою свого дитинства.

27 серпня в Україні очікується температура в межах +28...33°С. Трохи свіжіше буде на Рівненщині та Житомирщині.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 27-28 серпня: як і кому пощастить в останні вихідні літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути