Ексклюзиви
понеділок, 27 липня 2020 07:00

Гороскоп на 27 липня: чого не можна робити в останній понеділок місяця

Гороскоп на 27 липня: чого не можна робити в останній понеділок місяця
Це день випробувань для керівників. Помилки, допущені в останній понеділок липня, важко виправлятимуться. Фото: pixabay.com

27 липня природна цікавість штовхатиме людей на пошуки пригод. Відкривайте для себе нові землі. Розширюйте горизонти своїх пізнань. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Створюйте сміливі проєкти, втілюйте у життя свої мрії, - говорить астролог. – От тільки довести справи до кінця цього дня буде важко. Тому розпочинайте те, що не потребує швидкого завершення. Це день випробувань для керівників. Помилки, допущені в останній понеділок липня, важко виправлятимуться. Вони можуть коштувати вам посади. Утримайтеся від полеміки з батьками коханих. Ні до чого доброго це не призведе. Мудріше буде вчасно змовчати або коректно вийти з неприємної розмови".

Овен

Є небезпека ускладнити своє матеріальне становище. Уникайте фінансового ризику. Погоджуватися на співпрацю з новими партнерами не час. Не купуйте товари на виплат.

Телець

Усі гроші йтимуть на господарчі потреби. Поповнення кишені не очікується. Можуть бути збитки через недбале ставлення до своїх речей.

Близнюки

Самотужки забезпечити необхідний розмір прибутку не вийде. Робота у команді принесе кращий заробіток.

Рак

Відчуватиметься дефіцит коштів. Навіть зароблене одержати на руки буде проблематично. Куплені у цей день речі швидко зіпсуються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перші роки ферма не приносить прибутку – вінничанин розповів про незвичний бізнес

Лев

Розмір прибутку буде меншим за очікуваний. З'ясуйте причини такого зниження. Це може бути помилка. Не купуйте коштовностей.

Діва

Пильнуйте під час проведення обмінних операцій. Стережіться шахрайства. На перепоні вашого фінансового успіху стоятимуть конкуренти по бізнесу.

Терези

На добрі заробітки розраховувати не варто. Певні фінансові обмеження примусять вас економити. Не варто щедро розкидати гроші по крамницях.

Скорпіон

Не намагайтеся заробити на проведенні операцій з нерухомістю. Добрих пропозицій не буде. Тільки втратите сили і час.

Стрілець

Зберегти заощадження недоторканими не вдасться. Готівки не вистачатиме на покриття необхідних витрат. Не переймайтеся. Незабаром ситуація зміниться на краще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погода в Україні: спеку змінить дощовий атмосферний фронт

Козеріг

Надійдуть вигідні фінансові пропозиції. Розглядайте кожну з них. Але в цей день не підписуйте угод і не робіть внесків. Трохи згодом ви зможете значно підвищити свої доходи.

Водолій

Розмір прибутків залишиться вельми скромним. Одне за одним виникатимуть непорозуміння з грошима. Перевіряйте власноруч усі розрахунки.

Риби

Вас не задовольнятиме спосіб розрахунку за виконану роботу. Та доведеться миритися з умовами керівництва. Альтернатив не буде. Шукати підробітку не варто.

Тиждень з 27 липня по 2 серпня стане плідним для людей, яких не лякають невдачі.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 27 липня: чого не можна робити в останній понеділок місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути