неділя, 25 жовтня 2020 20:00

Гороскоп на 26 жовтня – 1 листопада: хто цього тижня почуватиметься найщасливішим

Гороскоп на 26 жовтня – 1 листопада: хто цього тижня почуватиметься найщасливішим
Виграє той, хто уміє чекати, хто сумніватиметься і дбайливо усе перевірятиме. Фото: pixabay.com

Тиждень з 26 жовтня по 1 листопада погано розпочнеться, але гарно закінчиться. Не переймайтеся тим, що у понеділок і вівторок справи не підуть, як годиться. Скоро все виправиться на краще. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Велику відповідальність нестимуть ті, хто проявлятиме ініціативу, - говорить астролог. – На них охоче скидатимуть свої проблеми усі, кому не лінь. Багато помилок буде допущено у документах. На цей час припаде оголошення результатів місцевих виборів. Можливі фальсифікації. Політиками керуватиме бажання видавати бажане за дійсне. Зараз не варто влаштовувати збори і ділові зустрічі, підписувати важливі угоди та майнові доручення. Не тисніть на співрозмовників, бо отримаєте відмову. Найщасливішими себе почуватимуть Скорпіони, Водолії і Риби. Виграє той, хто уміє чекати, хто сумніватиметься і дбайливо усе перевірятиме".

Овен (21 березня – 20 квітня)

З головою поринете у справи сімейні. Доведеться підтримувати батьків, допомагати дітям порозумітися з однолітками, а коханим – зважитися на зміну місця працевлаштування.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не варто переривати участь у важливих проектах, розлучатися з коханими, відмовлятися від додаткового джерела заробітків. Скоро до вас повернуться сили і натхнення. Прислухайтеся до дітей. Устами малечи прозвучить істина.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Забудьте про старі образи. Нехай вони залишиться в минулому. Пробачайте і починайте усе з чистого листа. Великих виграшів тиждень не обіцяє, але на все необхідне заробітків вистачатиме.

Рак (22 червня – 22 липня)

Як не намагатиметеся втекти від проблем, вони все одно знаходитимуть вас. Через політичні дискусії розсваритеся з людьми, яких любите і цінуєте. Припиніть безглузду війну. Поважайте вибір друзів. Кохані поділяться з вами своїм піднесеним настроєм і це додасть сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вихідні: чим порадує жовтень наостанок

Лев (23 липня – 23 серпня)

Усі навколо чубитимуться, а вам хотітиметься спокою і романтики. Займіть позицію спостерігача і не поспішайте з висновками. Зберігайте мудрість і спокій. У суботу запросіть у гості друзів.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Помилково здаватиметься, що зараз варто ризикувати і будь-що досягати свого. Уникайте сумнівних пропозицій. Зараз не час повертатися до старих стосунків, колишнього місця роботи чи проживання. Зміните шило на мило. Зірки на вашому боці. Демонструйте свої здібності.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не сидітиметься на місці. Ходитимете на зустрічі, побачення і дні народження. Витрати зростають. Тож від деяких власних забаганок доведеться відмовитися. На нове взуття грошей бракуватиме.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Час отримувати від життя подарунки. Не намагайтеся когось контролювати силою і залякуваннями. У ваших руках влада і можливості, але не варто через це принижувати інших. Залишайтеся людьми.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Тиждень насичений подіями, проте вас це не лякатиме. Не варто купувати телефони і ноутбуки. Знайомі намагатимуться звести вас з новими партнерами. Від нав'язливого побачення краще відмовитися. Отримаєте кота у мішку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тепло і трохи дощів: синоптики дали прогноз на початок наступного тижня

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

На вас можна покладатися, бо відповідальні, цілеспрямовані і рішучі. Вдаватиметься те, на що навіть не сподівалися. Плануйте справи на листопад. Грошей буде вдосталь. Тринькати їх не слід. Заощаджуйте.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Вам легко вдаватиметься те, чого прагнете. Складеться враження, що щастить у всьому. Та це не привід сидіти, склавши руки. Не кидайте справи напризволяще. Прийміть підтримку, яку пропонують батьки. Захочеться розслабитися. Кохані підтримають ідеї щодо відпочинку.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Переслідує відчуття тривоги. Здається, що без вашого контролю і підтримки діти встряватимуть у халепу, а кохані дадуть маху. Годі намагатися встежити за всіма. Дозвольте рідним вчитися на власних помилках. Не відмовляйтеся від цікавої посади. Пропозиція буде фінансово вигідною.

21 грудня настане Ера Повітря. Великі зміни чекають на кожного з нас. Астролог розповіла, як підготуватися до цього періоду та який вплив нова ера матиме на наших нащадків.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 26 жовтня – 1 листопада: хто цього тижня почуватиметься найщасливішим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути