пʼятниця, 23 жовтня 2020 10:00

21 грудня – шанс для багатьох змінити своє життя на краще – поради астролога

21 грудня – шанс для багатьох змінити своє життя на краще – поради астролога
У нас є можливість пожити у двох різних ерах і максимально проявити свої здібності. Фото: pixabay.com

21 грудня настане Ера Повітря. Великі зміни чекають на кожного з нас. Як підготуватися до цього періоду та який вплив нова ера матиме на наших нащадків, Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Початок нової ери – це шанс для багатьох змінити своє життя на краще, - говорить астролог. – Незважаючи на вік, люди мають використати цей час як спробу заявити про себе. Закінчується Ера Землі. У нас є можливість пожити у двох різних ерах і максимально проявити свої здібності. Художники, письменники, музиканти, винахідники, яких раніше не розуміли, раптом можуть стати дуже успішними й отримати всесвітнє визнання".

За словами астролога, дитина з креативним мисленням – це майбутній громадянин планети.

"Мозок дитини не повинен бути обмежений нав'язаними істинами, нудними навчальними програмами, стандартними обов'язками. Доведеться докорінно змінити систему освіти. Дитині ще в садку треба давати вибір, що вона хоче вивчати. У школі поділ на спеціалізації повинен стати обов'язковим. Не всі повинні досконало знати математику чи хімію, бо не всім це знадобиться в майбутньому", - каже Олена.

Карантин допоміг усвідомити, що звичний спосіб життя може перевернутися за один день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти розповіли, якою буде зима в Києві

"Багато хто переконався, що дистанційна освіта з репетитором дає кращі результати, ніж класно-урочна система, - розповідає астролог. – За схожою методикою працюють школи Стіва Джобса, де кожен учень іде за своєю програмою, а вчителі – це тренери і радники. Де керуються гаслом: "Ми допоможемо тобі стати кращим у тому, в чому ти й так талановитий".

Зміни вже настають. Старше покоління повинне ставитися до цього мудро, бо як ніколи цінними будуть їхні знання та досвід.

"Хоч би скільки вам було років, вивчайте мови, знайомтеся з новими технологіями. Прийміть невідворотність змін і включіть себе в ці зміни. Той, хто чекає, що все буде по-старому, програє, бо скоро втратить все. Винайдуть технології передання інформації, ефективніші, ніж читання. Багато нових знань сприйматимемо на слух. Інститут релігії зміниться. Нація стане духовнішою. Карантин показав, що необов'язково іти до храму, щоб звернутися до Бога. Що Великдень можна зустріти і відсвяткувати з молитвою у сімейному колі. Відживе себе духовність, яка розмінюється на монету".

Ера Повітря триватиме до 31 жовтня 2219 року. Астролог пояснила , на які зміни чекати і до чого готуватися.

Зараз ви читаєте новину «21 грудня – шанс для багатьох змінити своє життя на краще – поради астролога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути