Ексклюзиви
вівторок, 26 листопада 2019 07:00

Гороскоп на 26 листопада: в чиїх кишенях стане більше грошей

Гороскоп на 26 листопада: в чиїх кишенях стане більше грошей
Зірки сприятимуть винахідникам. Протягом дня народжуватимуться оригінальні технічні рішення. Фото: astrozodiac.net

26 листопада мало кому можна довіряти. Обставини заважатимуть дотриматися слова навіть відповідальним людям. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Матимемо молодик. Скептики неодноразово переконаються у правильності свого світогляду, - розповідає астролог. – Утримайтеся від розповсюдження пліток. Поставите себе у незручне становище. Зірки сприятимуть винахідникам. Протягом дня народжуватимуться оригінальні технічні рішення. Слідкуйте за якістю і строком реалізації продуктів. Збільшиться кількість харчових отруєнь. Більше грошей стане у кишенях Раків, Скорпіонів, Козерогів, Водоліїв і Риб".

Овен

Збільшується відтік коштів. Знадобляться гроші на ремонтні роботи. Не варто повертатися до колишніх бізнес-проектів. Обіцяного прибутку не буде. Милі потребуватимуть дружньої підтримки з вашого боку. Допоможіть їм подолати розгубленість. Прислухайтеся до їхніх бажань.

Тілець

Гроші даватимуться нелегко. Не дозволяйте себе ошукати. Довіряти людям на слово у фінансових питаннях не можна.

Близнюки

Серйозних збитків цей день не принесе. Помітних прибутків теж. Не варто укладати фінансові угоди. Їх умови доведеться переглядати. Залишайтеся тверезими. Хміль та безтурботний настрій можуть підштовхнути до фатальних дій.

Рак

Прибутковий день. Боржники можуть повернути вам гроші. Куплені товари служитимуть довго. Не варто відкривати нових рахунків.

Лев

Майнові суперечки вирішуватимуться не на вашу користь. Відкладіть розподіл спадковості. Не купуйте нерухомості.

Діва

Маса дрібних непорозумінь призведе до роздратування. Ввечері вам важко буде залишатися спокійними. Оминайте неприємні теми під час розмов із близькими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 25 листопада – 1 грудня: чим потішить останній тиждень осені

Терези

На щоденні витрати грошей вистачатиме. Планувати подорожі не слід. Вона обійдеться невиправдано дорого. Дехто з оточуючих захоче посварити вас з коханими і батьками. Не довіряйте почутому.

Скорпіон

Завершується період матеріальної нестабільності. Незабаром очікується підвищення заробітку. Тривожним передчуттям вірити не варто. Кохані ставляться до вас дуже добре.

Стрілець

Зведіть до необхідного мінімуму фінансову діяльність. Це не ваш день. Намагайтеся не наражатися на штрафні санкції. Об'єктивно оцінити свого співрозмовника ви не зможете. Є ризик перевищити його чесноти. Тому в цей день не прагніть відшукати партнера своєї мрії.

Козеріг

Завершуйте розпочаті справи. Зароблені гроші надійдуть вповні. Не поспішайте їх витрачати. Поповніть свої заощадження.

Водолій

Надійде очікувана сума. Нові фінансові пропозиції не поспішайте приймати. Навряд чи вони виявляться цікавими. Не намагайтеся змінити природний хід подій. Довіртесь долі.

Риби

Друга половина дня принесе добрий прибуток. Використайте можливість значно підвищити свої доходи. У вас може з'явитися впливовий спонсор.

Стало відомо, скільки відпочиватимуть українці на Новий рік та Різдво.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 26 листопада: в чиїх кишенях стане більше грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути