Ексклюзиви
вівторок, 25 травня 2021 07:00

Гороскоп на 25 травня: о котрій годині справи підуть найкраще

Гороскоп на 25 травня: о котрій годині справи підуть найкраще
Переговори не йтимуть у бажаному руслі. Люди не чутимуть один одного. Фото: pixabay.com

25 травня – доба напередодні місячного затемнення. Цього дня люди жадатимуть від інших відвертості та щирості. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Натомість кожен дбатиме про власні інтереси, - говорить астрологиня. – Переговори не йтимуть у бажаному руслі. Люди не чутимуть один одного. Виникатиме бажання боротися за справедливість. Та іноді ця боротьба набиратиме форми вуличної лайки. Залишайтеся осторонь. Від ранку до обіду не слід здійснювати значних покупок. Вдалими вони не будуть. Найкраще справи підуть після 16.00".

Овен

Усі заплановані покупки здійсніть увечері. Бережіть свої речі від пошкодження. Не робіть навіть дрібного ремонту.

Телець

Не беріть участі у майнових суперечках. Вони вирішуватимуться не на вашу користь. Позичені людям гроші вчасно не повернуться.

Близнюки

Коштів не бракуватиме. Розраховуйтеся готівкою за товари та послуги. Не користуйтеся порадами знайомих, коли робите фінансові внески.

Рак

У вашому розпорядженні буде обмежена кількість грошей. Проте пощастить знайти потрібний товар за помірну ціну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перше місячне затемнення 2021: до чого готуватися й чому воно таке особливе

Лев

Виключно невдалий період для проведення фінансових операцій. Не щаститиме із працівниками сервісних служб. Обмежте витрати. Не здавайте свої речі у ремонт.

Діва

Додаткового прибутку у вівторок не буде. Контролюйте поточні витрати. Майте грошовий запас для проведення термінових розрахунків.

Терези

Відправлятися у відрядження не варто. Ви матимете надто великі витрати. Та й результати поїздки не порадують. Перевіряйте розрахункові чеки. Не допускайте переплати.

Скорпіон

Намагайтеся утримувати позитивний фінансовий баланс. По змозі поповнюйте свої заощадження. Не шкодуйте коштів на укріплення здоров'я.

Стрілець

Надміру грошей не буде. Але критичним ваше становище не назвеш. Не намагайтеся забезпечити потреби усіх членів родини. Дозвольте собі придбати щось необхідне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністр освіти розповів, чи чекати "дистанційку" 1 вересня

Козеріг

Середній рівень прибутку не забезпечить усіх ваших потреб. Оберіть економну форму господарювання. Купуйте товари для дому.

Водолій

Вимикайте електроприлади перед виходом з дому. Не залишайте без нагляду працюючу техніку. Ліквідація наслідків побутової аварії суттєво вплине на ваш гаманець.

Риби

Знайдіть спосіб позбавитися заборгованостей. Не вносьте залогової суми за дім чи авто. Умови їхнього продажу незабаром зміняться.

Протягом тижня з 24 по 30 травня слідкуйте за тим, що і скільки їсте. Рахуйте калорії, якщо не хочете набрати зайву вагу.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 25 травня: о котрій годині справи підуть найкраще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути