пʼятниця, 24 вересня 2021 07:00

Гороскоп на 24 вересня: чим і кого порадує остання п'ятниця місяця

Гороскоп на 24 вересня: чим і кого порадує остання п'ятниця місяця
Якнайкраще пройдуть творчі вечори та побачення. Фото: pixabay.com

24 вересня краще завершувати розпочате, аніж запускати щось нове. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не поспішайте затверджувати технічну документацію чи новий проєкт, - говорить астрологиня. – Незабаром у них виявите помилки. Закладена у цей день споруда не стоятиме довго. Жінки будуть особливо нестримані на язик. Чоловікам бажано залишатися великодушними і не зважати на це. Часто траплятимуться помилки через неуважність і знервованість. Не приймайте рішень спересердя. Добре вестиметься романтичним натурам. Якнайкраще пройдуть творчі вечори та побачення. Остання п'ятниця місяця порадує заробітками Стрільців і Риб. Позитивні зміни в особистому житті чекають на Тельців, Дів і Козерогів".

Овен

Ряд проблем потребуватиме додаткових фінансових витрат. Гроші спливатимуть швидко. Родичі на зможуть допомогти. Шукайте додаткові засоби економії.

Телець

Несприятливий день. Подбайте про збереження своїх коштів. Не змінюйте основного напрямку діяльності. Це призведе до зниження доходів.

Близнюки

Не беріть позичок. Відмовляйтеся від ризикованих фінансових операцій. Цей день може принести несподівано великі втрати.

Рак

Непорядні партнери прагнутимуть скористатися вашими грошима. Пильнуйте за рухом власних фінансів. Не укладайте угод про дольові внески у бізнес.

Лев

Несприятливий день. Підписувати нові фінансові зобов'язання не час. Це може стати кроком до вашого розорення. Бережіть майно від пошкодження.

Діва

Зекономити не вдасться. Майте при собі запас грошей. Позичені людям речі можуть повернутися до вас зіпсованими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вересень: хто відчує себе переможцем

Терези

Утримуватиметься середній рівень достатку. Ви легко зможете задовольнити свої помірні бажання. Обновіть гардероб.

Скорпіон

Наведіть лад у своїй бухгалтерії. Будьте готові до спілкування з працівниками податкової. Погасіть заборгованості. Уникайте штрафів.

Стрілець

Обережно поводьтеся з технікою. Її ремонт принесе значні збитки. Темпи зростання ваших доходів уповільнюються. Враховуйте це під час планування майбутніх витрат.

Козеріг

Проблем з фінансами не буде. Не затримуйте гроші у кишені. Вкладайте кошти в оновлення професійного обладнання. Не купляйте комп'ютерів.

Водолій

Користуйтеся послугами посередників. Дослухайтеся до порад колег. Вигідно розмістити свої кошти ви зможете за допомогою оточуючих.

Риби

Помітної обмеженості у коштах не буде. Але не буде й цікавих пропозицій щодо їхнього використання. Зачекайте. Здійснюйте лише необхідні виплати.

Тиждень з 20 по 26 вересня розпочнеться з повні. Астрологиня розповіла, як успішно прожити дні, які годуватимуть цілий рік.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 24 вересня: чим і кого порадує остання п'ятниця місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути