понеділок, 24 травня 2021 07:00

Гороскоп на 24 травня: хто відчує себе супергероєм

Гороскоп на 24 травня: хто відчує себе супергероєм
Зустрічі та переговори краще планувати на другу половину дня. Фото: pixabay.com

24 травня – день песимістів. Зранку приводів для розчарувань буде достатньо. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Підвищується емоційна вразливість людей, - говорить астрологиня. – Будьте обережні зі словами. Особливо – з іронічними висловлюваннями у чиюсь адресу. Не ображайте оточуючих. Зустрічі та переговори краще планувати на другу половину дня. Вечір видасться приємним. Він надихатиме поетів і художників на створення шедеврів. Ніч подарує закоханим незабутні враження. Супергероями цього дня себе відчують Близнюки, Діви, Козероги та Риби".

Овен

Невеликими сумами прибутки надходитимуть протягом дня. Не переймайтеся з приводу дрібних фінансових невдач. В цілому день видасться непоганий.

Телець

Збитковий день. Лише у вечірню годину можна розраховувати на прихід грошей. Не зволікайте з ремонтом сантехніки.

Близнюки

На вас очікує значний фінансовий успіх. Зберігайте здоровий глузд. Не вкладайте свої кошти у ризиковані проекти. Придбання комп'ютерів бажано відкласти.

Рак

Комерційна діяльність не буде успішною. Додаткового прибутку не очікується. Відчуватиметься дефіцит коштів. Але знайомі не залишать вас у скруті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Любовний гороскоп на червень: на кого чекає небачений успіх

Лев

Не шукайте швидкого заробітку. Довіряти рекламним обіцянкам не слід. На руки ви одержите мізерні гроші. Виникне відчуття даремно витраченого на роботу часу.

Діва

У фінансових справах щаститиме. Будьте послідовними у своїх розрахунках. Потурбуйтеся про розумний розподіл коштів.

Терези

Знадобляться додаткові кошти на потреби родини. Хвороба когось із близьких затягнеться. Зарання зроблений розподіл наявних грошей доведеться переглянути.

Скорпіон

Гаманець залишатиметься напівпорожнім. Зміна роду діяльності не призведе до покращення ситуації. Економте. Не допускайте переплати за надані послуги.

Стрілець

Ваш бюджет не лихоманитиме від кризових коливань валют. Зашкодити йому може лише непродумана фінансова політика. Не допускайте поспішних витрат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Жити в кайф": найпопулярніша блогерка України відзначила день народження в мінібікіні

Козеріг

Зберігатиметься надійне фінансове забезпечення. Пильнуйте за своїми речами вранці. Через недбалість оточуючих ви можете зазнати збитків.

Водолій

Задовільного прибутку не очікується. Постійно відчуватиметься невелика нестача коштів. Критичною цю ситуацію не назвеш. Не нервуйте. Скоро все буде добре.

Риби

Відстоюйте свої фінансові інтереси. З'ясовуйте причини зменшення заробітної платні. Не дозволяйте себе ошукати. Дійте сміливо – і ви переможете.

Протягом тижня з 24 по 30 травня слідкуйте за тим, що і скільки їсте. Рахуйте калорії, якщо не хочете набрати зайву вагу.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 24 травня: хто відчує себе супергероєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути