субота, 24 липня 2021 07:00

Гороскоп на 24 липня: у чиє життя прийдуть такі довгоочікувані зміни

Гороскоп на 24 липня: у чиє життя прийдуть такі довгоочікувані зміни
Зростуть заробітки, вдасться покращити житлові умови. Фото: pixabay.com

24 липня Місяць буде уповні. Це період загострення хвороб серця. Пильнуйте за самопочуттям. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Імпровізований відпочинок не вдасться, - говорить астрологиня. – Одна ідея приходитиме на зміну іншій. Так і промине день до вечора. Збиратися великим гуртом теж не варто. Багато часу піде на очікування неорганізованих друзів. Продумайте зарання свої вихідні. Відповідальні справи заплануйте на вечір суботи. Не слід реанімувати давні стосунки. Навіть якщо така ініціатива надійде з боку колишніх коханців. Ця пригода ранить ваше серце. У життя Тельців, Раків, Левів і Терезів прийдуть такі довгоочікувані зміни. Зростуть заробітки, вдасться покращити житлові умови".

Овен

Фінансові обмеження примусять вас змінити плани на вихідні. Розділіть витрати з друзями. Разом організувати відпочинок легше.

Телець

Ви можете дозволити собі бути щедрими. Візьміть на себе фінансування родинного відпочинку. Придбання засобів зв'язку краще відкласти.

Близнюки

Кишеня залишатиметься напівпорожньою. Вирушати в далеку дорогу не слід. Коштів на поїздку не вистачить.

Рак

На вас чекають прибутки у вигляді подарунків. Про гроші можете не турбуватися. Близькі радо візьмуть на себе усі витрати.

Лев

У суботу може з'явитися шанс заробити деяку суму. Скористайтеся нагодою покращити матеріальне становище.

Діва

Комерційна діяльність не буде успішною. Помітно вплинути на існуючий стан справ буде проблематично. Не користуйтеся кредитними картками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологиня поділилася прогнозом на вихідні

Терези

Обмеження у фінансах не відчуватиметься. Грошей вистачить на запланований відпочинок. Не беріть роботу на вихідні. Помітного прибутку не буде.

Скорпіон

Причиною зайвих витрат стане власна необачність. Збитки принесуть помилкові розрахунки. Не смітіть грошима. Можна буде добре провести час і без переплати за розваги.

Стрілець

Скористатися заробленим на власний розсуд не вдасться. Прогнозуються непередбачені витрати. Майте у запасі певну суму для їх покриття.

Козеріг

Фінансова ситуація залишатиметься складною. Обіцяні кошти надійдуть не в повному обсязі. Купуйте лише необхідне. На сторонню підтримку не слід розраховувати.

Водолій

У ці дні ви легко можете потрапити до фінансової пастки. Оминайте азартні ігри. Не позичайте людям гроші. Згодом ви втратите добрі стосунки з тими людьми через цей борг.

Риби

Доведеться стримувати свої бажання. Відпочити краще вдома. Доходів ледь вистачатиме на життя. Ще й хтось із родичів мимохіть може спричинити збитки.

Астрологиня здивувала прогнозом на осінь. Вона назвала знаки-щасливчики і дала неочікувані поради для кожного.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 24 липня: у чиє життя прийдуть такі довгоочікувані зміни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути