пʼятниця, 23 жовтня 2020 07:00

Гороскоп на 23 жовтня: чого не можна робити у цей день

Гороскоп на 23 жовтня: чого не можна робити у цей день
Краще визнати власну неправоту. Так ви збережете своє добре ім'я. Фото: pixabay.com

23 жовтня самотні матимуть шанс знайти свою пару. Урізноманітнюйте своє дозвілля. Розширюйте коло спілкування. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Змінювати імідж чи займатися дизайном житлового приміщення не слід, - каже астролог. – Цього дня експерименти з кольором і формою будуть невдалими. У п'ятницю не можна подавати до суду, ділити спадок, позичати гроші чи купувати товар у кредит. Більшість помилок буде допущено через упертість і самовпевненість. Власні переконання заважатимуть людям об'єктивно сприймати реальність. Та саме у цю п'ятницю треба більше прислухатися і придивлятися. Не час самостверджуватися. Говоріть правду. Брехня стане причиною сварок з оточуючими. Краще визнати власну неправоту. Так ви збережете своє добре ім'я".

Овен

Нарахована за роботу сума приємно вас порадує. Проте виникатимуть проблеми з отриманням зароблених коштів. Криза у державі так чи інакше торкнеться кожного.

Телець

Дедалі рідше траплятимуться вигідні пропозиції. Не відмовляйтеся від додаткової роботи. Подумайте про вдале розміщення наявного капіталу.

Близнюки

Цей тиждень був неспокійним. Накопичилося відчуття втоми. Тому вечір п'ятниці проведіть на самоті за приємним для вас заняттям.

Рак

Беріть участь у благодійних акціях. Віддайте частину своїх речей нужденним. На жадібних людей чекають великі матеріальні втрати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти розповіли, якою буде зима в Києві

Лев

Вдалих фінансових операцій протягом дня не буде. Зачекайте до суботи. Пізно ввечері вам можуть повернути позичені гроші.

Діва

Вдало пройде завершення розпочатих справ. Нові проекти будуть збитковими. Оточуючі звертатимуться до вас по допомогу. Не відмовляйте людям. Незабаром і вам знадобиться чиясь підтримка.

Терези

Ви зможете знайти вихід зі складної фінансової ситуації. Заручіться підтримкою надійних партнерів. Планувати покупку авто поки що рано.

Скорпіон

Добре вестимуться справи лише після заходу сонця. По змозі вирішуйте майнові питання пізно ввечері. Нічна робота принесе прибуток.

Стрілець

Ваш бюджет суттєво не поповниться. Відчуватиметься дефіцит коштів. Не допускайте втрат через неуважність. Перевіряйте розрахункові чеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антициклон подарує суху погоду: синоптики радують прогнозом

Козеріг

Підтримуйте добрі стосунки з родичами коханих. Спробуйте залагодити колишні непорозуміння. Не уникайте спілкування з ними.

Водолій

Призначте милим побачення у вечірні години. Воно пройде добре. Одружені пізно ввечері зможуть знов відчути потяг одне до одного.

Риби

Між вами й коханими встановляться довірливі стосунки. У вас буде можливість переконатися в надійності своїх партнерів.

21 грудня настане Ера Повітря, яка триватиме 199 років. Астролог шокувала прогнозом на найближчі роки.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 23 жовтня: чого не можна робити у цей день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути