Ексклюзиви
середа, 22 вересня 2021 07:00

Гороскоп на 22 вересня: які знаки раптово розбагатіють

Гороскоп на 22 вересня: які знаки раптово розбагатіють
У цей день слід подбати про створення доброго фінансового фундаменту для своєї економіки на наступні півроку. Фото: pixabay.com

22 вересня – вдалий день. Висувайте найсміливіші фінансові проєкти. Вони даватимуть прибутки. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Люди будуть менше довіряти обіцяним райдужним перспективам, - говорить астрологиня. – Усі віддаватимуть перевагу синиці у руках, а не журавлю у небі. У цей день слід подбати про створення доброго фінансового фундаменту для своєї економіки на наступні півроку. Не відволікайтеся на дрібниці. Важливо буде зосередитися на найважливішому. Добре йтимуть заняття серйозною аналітичною роботою. Раптово розбагатіти мают шанс Близнюки, Скорпіони, Стрільці і Водолії".

Овен

День насичений зустрічами та спілкуванням. Партнерам доведеться самим шукати собі розваги. Не слід цього допускати. Намагайтеся поєднувати бажане й необхідне.

Телець

Ваша пасивність буде розглядатися коханими як небажання сприяти взаємному зближенню. Робіть зі свого боку кроки назустріч милим.

Близнюки

І ви, й кохані бажатимете тихого відпочинку наприкінці дня. Проведіть вечір удвох. Відмовтеся від запрошення на вечірку.

Рак

Умійте відмежувати домашні клопоти від проблем на роботі. Не несіть у дім роздратування. Так ви можете випадково образити близьких людей. Будете шкодуватимете про це.

Лев

Загублені речі не повернуться до вас. Знижується ефективність роботи. Відповідно зменшаться прибутки. Поставтеся до цього по-філософськи.

Діва

Відстань між вами й коханими збільшиться. Вони не виявлятимуть інтересу до ваших справ. Зачекайте з негативними висновками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кінець вересня здивує багатьох: астрологиня назвала знаки, яким пощастить найбільше

Терези

Офісна техніка працюватиме зі збоями. Не вкладайте кошти в переоснащення робочого обладнання. Це потягне за собою додаткові витрати.

Скорпіон

Зателефонуйте літнім родичам. Потурбуйтеся про батьків. Вони будуть не в доброму настрої. Потребуватимуть психологічної підтримки.

Стрілець

Відмовтеся від побачення вдень. Нічим добрим воно не закінчиться. Краще зустріньтеся з милими ввечері.

Козеріг

Приборкайте власний егоїзм. Розділіть з коханими радість їхніх перемог. Цікавтеся планами на майбутнє.

Водолій

Ви матимете непогані шанси вдало розмістити свій капітал. Мисліть стратегічно. Не витрачайте більшість грошей на задоволення сьогочасних потреб.

Риби

У стосунках з коханими спостерігатиметься романтична нотка. Збережіть її й надалі. Не стримуйте вияву почуттів.

Астрологиня дала детальний прогноз на тиждень і пояснила, чому ці дні особливі.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 22 вересня: які знаки раптово розбагатіють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути