Ексклюзиви
пʼятниця, 22 січня 2021 07:00

Гороскоп на 22 січня: астрологиня потішила несподіваним прогнозом

Гороскоп на 22 січня: астрологиня потішила несподіваним прогнозом
Не тікайте від сторонньої уваги. Активне спілкування подарує добрий настрій. Фото: pixabay.com

22 січня природна цікавість буде штовхати людей на пошуки пригод. Відкривайте для себе щось нове. Розширюйте горизонти своїх пізнань. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Створюйте сміливі проєкти, - каже астрологиня. – От тільки довести справи до кінця цього дня буде важко. Тому розпочинайте лише ті проєкти, що не потребують швидкого завершення. Близьким людям потрібна ваша допомога. Підставте своє сильне плече вчасно. Будьте терплячими. Помічайте позитивні зрушення у стосунках з коханими. Не варто довго переживати через непорозуміння. Посміхайтеся частіше. Вас може здивувати раптова зацікавленість оточуючих. Не тікайте від сторонньої уваги. Активне спілкування подарує добрий настрій. Тіштеся цьому дню. Усе відбуватиметься на краще".

Овен

Візьміть участь у спонсорській підтримці малозабезпечених. Не шкодуйте грошей на благодійні справи. Бажання збагатитися призведе до матеріальних втрат.

Телець

Доходи потроху зростатимуть. Вкладайте гроші у довгострокові проекти. Займіться страхуванням свого майна. Купуйте товари для подорожі й туризму.

Близнюки

День підвищеного економічного ризику. Фінансові плани руйнуватимуться. Нові пропозиції партнерів не задовольнятимуть вас. Пильнуйте за рухом грошей.

Рак

Очікуються чергові грошові надходження. Відкладіть підписання майнових доручень. Не відмовляйте рідним у фінансовій підтримці.

Лев

Посилюється тиск фінансових проблем. Пошуки додаткового заробітку не дадуть бажаних результатів. Відкладіть похід по крамницях.

Діва

Не дозволяйте собі лінуватися. Погоджуйтеся на додаткові підробітки. Створіть грошовий запас. Незабаром він знадобиться вам і вашим рідним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: То холодно, то тепло - чим дивуватиме погода в кінці зими

Терези

Грошей обмаль. Господарюйте економно. Позичати велику суму у приватної особи небезпечно. Ви надовго підпадете під залежність від волі кредитора.

Скорпіон

Цей день не принесе суттєвих прибутків. Обмежтеся необхідними щоденними покупками. Підписання важливих фінансових угод відкладіть до понеділка.

Стрілець

Протягом дня доведеться вирішувати кілька термінових фінансових питань. Будьте готові до незапланованих витрат. Дійте обережно.

Козеріг

Ваші спроби збільшити свої прибутки не дадуть відчутних результатів. Фінансова ситуація залишатиметься стабільною. Слідкуйте за зміною розміру поточних витрат.

Водолій

Подарунків очікувати на слід. Гроші принесе наполеглива праця. Вкладайте кошти у розширення бізнесу. Збільшуються витрати на потреби дітей.

Риби

Грошей достатньо для реалізації запланованого. Найважливіші розрахункові операції здійсніть до заходу сонця. Не варто купувати офісну техніку.

Як зробити тиждень з 18 по 24 січня щасливим і успішним.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 22 січня: астрологиня потішила несподіваним прогнозом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути