неділя, 20 вересня 2020 20:00

Гороскоп на 21-27 вересня: астролог дала поради тим, хто хоче заробляти більше

Гороскоп на 21-27 вересня: астролог дала поради тим, хто хоче заробляти більше
Жінки не стримуватимуть емоцій. Чоловікам легко буде розгадати їхні думки та бажання. Фото: pixabay.com

З 21 по 27 вересня таланитиме шукачам пригод і наполегливим натурам, які впевнені у своїх силах. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Настає час винахідників і тих, хто має хист до технічної творчості, - говорить астролог. – Висувайте сміливі рішення, не бійтеся, що вас засміють. Відкриття зроблять знаменитими багатьох. Клопоти чекають на тих, хто дбає лише про збагачення. Хочете більше заробляти? Шукайте додаткове місце роботи, але не допускайте халатності. Жінки не стримуватимуть емоцій. Чоловікам легко буде розгадати їхні думки та бажання".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Доведеться відповідати за все, що наробили. Добро повертатиметься сторицею. Тож не проходьте повз тих, хто потребує вашої допомоги. Заощадити поки не вдасться. Заробленого вистачатиме, аби жити, ні в чому собі не відмовляючи.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Все відбуватиметься так, як має бути, але не так, як цього хотіли б ви. Фінансова ситуація покращиться. У вівторок і середу – не сполохайте удачу. Це вдалий час, аби вкладати кошти у нерухомість. Мир у домі залежить від вас. Уникайте конфлікту.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Незручні рішення доведеться приймати на роботі. У четвер будьте особливо пильні. Вас намагатимуться втягнути у чужий конфлікт. Не піддавайтеся на провокації колег і нових знайомих. Згодом вони звинуватять у зникненні спільного майна чи грошей.

Рак (22 червня – 22 липня)

Проблем буде небагато, але здолати їх зможуть лише працьовиті. Ви схильні до образ і депресії. Поганим настроєм заражатимете друзів і рідних. Бажання позбутися халеп принесе більше втоми, ніж результату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україну зігріватиме бабине літо: синоптик розповіла, чи довго

Лев (23 липня – 23 серпня)

Тиждень розпочнеться непогано. Але від середи додасться клопотів. Погіршаться умови на роботі, вдома чи у навчальному закладі. Не варто змінювати місце проживання і пускати нових знайомих до свого оточення. Пам'ятайте, усі зміни будуть на краще.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Багато часу роздумуватимете, як і що робити далі. Через це прогавите кілька вражаючих пропозицій. Не зволікайте з прийняттям рішень. Заробітки не відповідатимуть очікуванням.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Знайте собі ціну. Зараз не час сумніватися у власних силах та вміннях. З різних боків тиснутимуть фінансові зобов'язання. Доведеться повертати борги, про які ви забули. Будьте максимально чесними зі своїми рідними.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не порушуйте обіцянок, бо нашкодите своїй репутації. Відкиньте геть недоречні жарти, не зазіхайте на чуже майно. Наживете ворогів. Вигідних фінансових пропозицій буде мало.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Відчуєте у собі приплив сил та енергії. Відмовтеся від додаткової фінансової відповідальності на роботі. Добре вичитуйте документи, які підписуєте. Перенесіть перше побачення. Воно пройде невдало.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який сніданок зібрати дитині у школу, щоб вона його з'їла, а не викинула

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Ваша впертість не знатиме кордонів. Кохані і родичі нав'язуватимуть свої поради. Це втомлюватиме. Зміна місця роботи негативно вплине на ваш гаманець. Добре буде тому, хто уміє чекати.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Невеликі грошові внески принесуть гарні заробітки у майбутньому. Порадуйте себе обновками. Кохані змушуватимуть вас змінитися і підлаштуватися під них. Не беріться за справи, у яких новачок. Уникайте зустрічей, на які йти неохота.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Здаватиметься, що вас зурочили. Щойно щось почало вдаватися, як хтось почне сунути палиці в колеса. Хочете уникнути невдач, перестаньте хвалитися. Мовчання – ваше золото.

19-20 вересня приводу для тривоги не буде. Фінансова криза суттєво не впливатиме на ваш гаманець. Сміливо реалізовуйте свої плани.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 21-27 вересня: астролог дала поради тим, хто хоче заробляти більше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути