Ексклюзиви
пʼятниця, 21 травня 2021 07:00

Гороскоп на 21 травня: кого зірки здивують по-справжньому

Гороскоп на 21 травня: кого зірки здивують по-справжньому
Насолодіться часом затишшя у бурхливому потоці щоденних подій. Фото: pixabay.com

21 травня – день оптимістичного настрою. Приводів для цього шукати не доведеться. Просто він пройде легше за попередній. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не так тиснутимуть борги і зобов'язання, - говорить астрологиня. – Деякі проблеми відпадуть самі по собі. Голова працюватиме ясніше. Можна буде дозволити собі розслабитися у затишній кав'ярні після робочого дня. Читайте улюблені книжки. Перегляньте приємний фільм. Не поспішайте. Насолодіться часом затишшя у бурхливому потоці щоденних подій. Овнів, Дів і Козерогів зірки здивують по-справжньому".

Овен

Коштів вистачатиме на здійснення необхідних покупок і робіт по дому. Але зарання планувати витрати не треба. Ваша фінансова підтримка знадобиться оточуючим.

Телець

Значних фінансових надходжень не буде. Намагайтеся без потреби не ходити по ринку. Придбаєте зайві речі. А кишені спорожніють.

Близнюки

Користуйтеся обережно побутовою технікою. Її ремонт обійдеться недешево. Не відмовляйте рідним у матеріальній підтримці. Ваші справи йдуть добре.

Рак

Збільшується список витрат. Наявних коштів вистачатиме на їхнє покриття. Турбуватися про нестачу грошей не треба. Уважно рахуйте.

Лев

У цей день займатися вирішенням фінансових проблем не слід. Пізніше виправити допущені помилки не вдасться. Бережіть гаманець.

Діва

Проблем з грішми не буде. Проте не бажано робити великі покупки. Є ризик придбати неякісний товар. Перевіряйте заповнення гарантійних талонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп: три знаки, які спіймають сьогодні удачу за хвіст

Терези

Додаткових витрат потребуватиме дім. Вашій економіці необхідні додаткові фінансові вливання. Подумайте про ймовірне розширення своєї діяльності.

Скорпіон

Не носіть з собою надмірної суми грошей. Ви не помітите втрати частини з них. Є небезпека переплати за надані сервісні послуги.

Стрілець

Ваші фінансові можливості обмежені. Бережіть свої речі від пошкодження. Збільшаться витрати на потреби дітей.

Козеріг

Ваші фінансові позиції укріплюються. Сприяйте підвищенню свого матеріального забезпечення. Доведеться обирати між вечірнім відпочинком і роботою.

Водолій

Триває скрутний фінансовий період. Суттєвих грошових надходжень не буде. Не робіть боргів. Повернути їх вчасно буде складно.

Риби

Надійдуть очікувані гроші. Сплатіть лише необхідні рахунки. Надавайте перевагу безготівковій формі розрахунку.

Астрологиня розповіла, чим здивує весна наостанок.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 21 травня: кого зірки здивують по-справжньому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути