Ексклюзиви
четвер, 21 травня 2020 07:00

Гороскоп на 21 травня: астролог назвала знаки-везунчики

Гороскоп на 21 травня:  астролог назвала знаки-везунчики
Виходьте у справах заздалегідь, щоб не доводилося поспішати і хвилюватися через спізнення. Фото: pixabay.com

21 травня – день напередодні молодика. Знижується працездатність. Швидко наставатиме втома. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Основну увагу в цей день слід приділити своєму здоров'ю, - говорить астролог. – Прислухайтеся до самопочуття. Проведіть профілактичні процедури чи лікування. По можливості відкладіть важку роботу. Стримуйте надмірну дратівливість. Займіться спортом. Виходьте у справах заздалегідь, щоб не доводилося поспішати і хвилюватися через спізнення. Цінуйте справжні людські чесноти. Не возвеличуйте себе над оточуючими. Зверхнє ставлення до партнерів відштовхне їх від вас. Везунчиками себе відчують Близнюки і Стрільці".

Овен

Наприкінці дня ви не дорахуєтесь помітної суми. Не виявляйте безпечності у поводженні з фінансами. Відмовтеся від безцільної прогулянки по крамницях.

Телець

Ваші ресурси обмежені. Замість вечірнього відпочинку доведеться додатково попрацювати. Не варто відмовлятися від підробітку.

Близнюки

Не шкодуйте коштів на підтримання здоров'я. Навіть якщо найближчим часом помітних прибутків не передбачатиметься.

Рак

Неприємних несподіванок не очікується. Справи рухатимуться у звичайному режимі. Погоджуватися на нову пропозицію про фінансове співробітництво не варто.

Лев

Добрий заробіток цього дня поки що залишатиметься лише на папері. Одержати гроші ви зможете трохи згодом. Похід по крамницях відкладіть до вихідних.

Діва

Розраховуйте лише на себе. Фінансової підтримки годі чекати. Розмір заробітку буде малим. Господарюйте економно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літо буде спекотне

Терези

Відмовтеся від пошуку додаткових джерел заробітку. Подумайте про раціональне використання наявних ресурсів. Придбане у цей день взуття не носитиметься довго.

Скорпіон

Приходу грошей доведеться ще почекати. Ви прагнутимете романтичних пригод. Активно листуйтеся у соцмережах. Хтось із нових знайомих полонить ваше серце.

Стрілець

Підведе легковірність та нездатність точно прорахувати свої фінансові перспективи. Не довіряйте розповідям про вигідність внесків. Перевірте це самі, а краще залиште гроші у власній кишені.

Козеріг

Заробітки навряд чи порадують. Це день корисних витрат. Усе складатиметься досить вдало. Знайдеться потрібний товар. Грошей на нього вистачатиме.

Водолій

Ви можете надмірно експлуатувати свій гаманець. Пам'ятайте, що грошових запасів обмаль. Виступати у якості спонсора поки що не час.

Риби

Очікуються дрібні матеріальні втрати. На фоні загальної фінансової скрути вони сприйматимуться гостріше. Але не варто економити на харчуванні. Бережіть здоров'я.

Не варто влаштовувати змагань і силовими методами вирішувати проблеми. Зірки сприятимуть тим, хто залагодить усе мирно. Астролог назвала знаки, на які чекає фінансовий успіх.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 21 травня: астролог назвала знаки-везунчики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути