Ексклюзиви
середа, 20 травня 2020 07:00

Гороскоп на 20 травня: на кого чекає фінансовий успіх

Гороскоп на 20 травня: на кого чекає фінансовий успіх
Покладайтеся на свою інтуїцію. Цієї середи вона не підведе. Фото: pixabay.com

20 травня – день творчого натхнення. На світ з'являться справжні шедеври. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Реалізовуйте давно виношувані задуми, - говорить астролог. - Покладайтеся на свою інтуїцію. Цієї середи вона не підведе. Не варто влаштовувати змагань і силовими методами вирішувати проблеми. Зірки сприятимуть тим, хто залагодить усе мирно. Фінансовий успіх чекає на Левів і Водоліїв. Не можна фарбувати волосся. Воно потребуватиме підживлення. Бажано висушувати голову без використання гарячого фена".

Овен

Операції купівлі-продажу не принесуть очікуваних заробітків. Додаткових внесків потребуватиме дім. Не залишайте без нагляду працюючі електроприлади.

Телець

Ви можете власноруч зашкодити своєму бюджету. Зберігайте поміркованість під час здійснення грошових операцій. Уважно рахуйте. Не довіряйте сліпо рекламній інформації.

Близнюки

Очікувати матеріальної підтримки з боку партнерів не слід. Розраховуйте на власні можливості. Роботу з цінними паперами краще відкласти.

Рак

Свідомо збалансувати свій бюджет ви не зможете. Зовнішні обставини диктуватимуть вам кожен економічний крок. Підкоріться. Вплинути на цей процес буде складно.

Лев

На вас чекає фінансовий виграш. Це буде випадкова удача у розіграші чи високі преміальні. Підтримуйте добрі стосунки з шефом. Не загубіть свій гаманець.

Діва

Не бажано намагатися залагодити майнові конфлікти. Уникнути збитків не вдасться. Зведіть до мінімуму фінансову діяльність. Не руште свої заощадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власники баз відпочинку розповіли, скільки коштуватиме день на морі

Терези

Скрутно буде з грошима. Від виїздів та розваг краще відмовитися. Пам'ятайте про необхідність щоденних витрат. Не допускайте повного спустошення гаманця.

Скорпіон

Це не ваш день. Іти на співбесіду з метою працевлаштування не час. Обіцяні гроші вам не платитимуть. Знижується інтенсивність продаж. Вигідно вкласти кошти не вдасться.

Стрілець

Будьте готові до ряду незапланованих витрат. Збої може давати офісна техніка. Куплені у цей день комп'ютери не працюватимуть довго.

Козеріг

Ситуація стабільна. Не порушуйте звичного ритму роботи. Брати на себе додаткову фінансову відповідальність ризиковано.

Водолій

Вас оминуть серйозні фінансові неприємності. Грошей вистачатиме. Проте краще утриматися від спонтанних покупок. Особливо в обідні години.

Риби

Деякі з намічених справ доведеться відкласти. Загублені у цей день речі будуть втрачені назавжди. Не залишайте без нагляду смартфон.

З 18 по 24 травня думайте, плануйте, але не поспішайте втілювати це у життя. Виграє той, хто досягатиме мети, доклавши найменше зусиль.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 20 травня: на кого чекає фінансовий успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути