понеділок, 21 червня 2021 07:00

Гороскоп на 21 червня: що треба встигнути зробити у день літнього сонцестояння

Гороскоп на 21 червня: що треба встигнути зробити у день літнього сонцестояння
У день літнього сонцестояння треба медитувати і складати плани до осені. Фото: pixabay.com

21 червня відбудеться літнє сонцестояння. Матимемо найкоротшу ніч і найдовший світловий день у році. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Переслідуватиме тривожність і безсоння, - каже астрологиня. – Важко даватимуться навчання і переговори. Пригальмуються справи, які планувати закінчити в червні. Відволічіться на фізичну працю. Прополіть грядки від бур'янів. Щоб очистити нирки, з'їдайте пів кілограма полуниці щодня. Маску для обличчя робіть із огірків. Не налягайте на спеції. Уникайте оцту та соєвого соусу у салатах. У день літнього сонцестояння треба медитувати і складати плани до осені. Почнуть здійснюватися мрії. Встигніть розпочати усе, що хочете зробити добре".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Запросять на нове місце роботи. Погоджуйтеся, якщо готові працювати допізна. У новому колективі легко освоїтися зуміють жартівники. Не купуйте чужий бізнес. Можете зазнати збитків.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Огірки доведеться пересівати. Доведеться повторно купувати розсаду помідорів. Добре вивчайте документи, перш ніж підписувати. Зачекайте складати заповіт й оформляти доручення.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Розраховувати на фінансових покровителів марно. Кожну копійку доведеться заробляти самотужки. Буде багато планів, але мало що вдаватиметься. Знайомі ставитимуть палиці в колеса.

Рак (22 червня – 22 липня)

Таланитиме мовчунам. Не розповідайте свої ідеї, бо втілити їх у життя не судилося. Витратите грошей більше, ніж заробили. Хочете жити на широку ногу? Не економте, а шукайте підробіток.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Тиждень принесе багато позитиву. Оминайте людей, які люблять сваритися. Вас спробують звинуватити в чужих гріхах. Приділяйте якомога більше уваги роботі, щоб вийти на достойний фінансовий рівень.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не варто купувати авто, бо вже за тиждень заженете його на ремонт. Не чекайте, що щось саме прийде вам у руки. У п'ятницю відчуєте себе переможцем. Отримаєте винагороду за наполегливу працю навесні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні продовжили карантин до 31 серпня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Фортуна до вас прихильна. Лише не поспішайте довіряти обіцянкам. Жоден зі знайомих їх не дотримається. Вчасно сплачуйте податки за підприємницьку діяльність і землю. Не наражайте себе на штрафи.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Багато чого не подобається, але це не привід критикувати усіх і зганяти злість на найдорожчих. Шукайте причини негараздів. У середу справи підуть краще.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Зазнаєте збитків, якщо захочете заробити на зміні курсу валют. Тримайте заощадження у кишені. Зараз будь-які витрати будуть невиправдані. Ви готові навчатися і здобувати нові навички.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Бажатимете оновлення. Тиждень застою може збити з наміченого курсу. Придивляйтеся до нових технологій. Застарілий спосіб ведення справ завадить заробити більше і залишити конкурентів позаду.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Навіть найважчу роботу виконуватимете швидко і вправно. Докладіть зусиль для покращення фінансового становища.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Ні конкуренти, ні вороги вам зараз не страшні. Не витрачайте часу, аби довести, що ви чогось варті. Просто поволі рухайтеся до цілі. Брак коштів змусить відмовитися від омріяної покупки. Це краще, ніж узяти кредит і потрапити у боргову яму.

Уряд дозволить сімейним лікарям видавати довідки, які засвідчують проходження повного курсу вакцинації проти Covid-19.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 21 червня: що треба встигнути зробити у день літнього сонцестояння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути