понеділок, 21 грудня 2020 07:00

Гороскоп на 21 грудня: чому цей день такий особливий

Гороскоп на 21 грудня: чому цей день такий особливий
Цей понеділок видасться дійсно важким, але особливим днем. Фото: pixabay.com

Настає новий період в історії людства, час глобального оновлення. 21 грудня розпочнеться Ера Повітря. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Цей понеділок видасться дійсно важким, але особливим днем, - каже астролог. – Підвищиться аварійність на дорогах. Збільшиться кількість нещасних випадків. Не залишайте дітей без нагляду. Будьте уважними під час роботи з механізмами та гострими предметами. Намагайтеся не провокувати конфліктів. Вирішуйте проблеми зважено та спокійно. Не поспішайте з прийняттям рішень. День не годиться для початку чогось нового, чим би воно не було. У вас з'являться нові покровителі. Стосунки з ними не носитимуть інтимного характеру. Але ви будете страшенно заінтриговані. Зараз особливо небезпечно приймати поспішні особисті рішення. Це може призвести до фатальної помилки. Бережіть стосунки".

Овен

Будьте готові до несподіванок у вигляді неофіційних перевірок. Уникайте штрафних санкцій. Не на всі власні потреби вистачить коштів. Бережіть майно від пошкодження.

Телець

Перша половина дня може принести несподівані проблеми. Але добре налагоджена економіка суттєво не постраждає. Не робіть внесків у нові проекти.

Близнюки

Гроші зникатимуть з блискавичною швидкістю. Зменшити їх відтік не вдасться. Залишається лише так само швидко їх заробляти. Не час відпочивати.

Рак

Фінансове питання стоятиме гостро. Зростає список необхідний витрат. Займатися вирішенням майнових питань не час. Вдалих покупок не буде.

Лев

Фінансові проблеми вирішуватимуться у робочому порядку. Наведіть лад у документації. Будьте готові до податкової перевірки.

Діва

Утримуватиметься середній рівень доходів. Додаткового прибутку не буде. Вкладіть частину заробленого у технічне оснащення бізнесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завтра вперше за 800 років побачимо Віфлеємську зорю

Терези

Не забудьте зранку вимкнути крани та електрику. Є висока вірогідність понести матеріальні втрати через необачність.

Скорпіон

Не час наймати робітників. Це будуть викинуті на вітер гроші. А ви і без того відчуватимете обмеження у фінансах. Очікуваний прибуток надійде пізніше.

Стрілець

Надійдуть пропозиції додаткового підробітку. Використайте можливість поправити свої справи. Це допоможе легко дожити до зарплати.

Козеріг

Поки що справжні гроші лише обіцятимуть. Відкладіть великі покупки до кращих часів. Господарюйте економно.

Водолій

Покладатися на інтуїцію небезпечно. Приймайте рішення з фінансових питань після ретельного розрахунку. Ви можете ошукати самі себе.

Риби

Не вносьте залогових чи інших великих сум у понеділок. Ці гроші можуть пропасти. Віддавайте перевагу безготівковій формі розрахунку.

Астролог розповіла, як усе буде змінюватися на краще вже цього тижня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 21 грудня: чому цей день такий особливий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути