субота, 20 серпня 2022 06:00

Гороскоп на 20-21 серпня: що принесуть українцям передостанні вихідні літа

Гороскоп на 20-21 серпня: що принесуть українцям передостанні вихідні літа
У життя повернуться колишні кохані, але відновлені стосунки швидко розчарують. Фото: pixabay.com

20-21 серпня заробите солідну суму, але вчасно не зможете отримати ці гроші на руки. Залишайтеся терплячими. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Щоб не програти, уникайте авантюр, - говорить астрологиня. – Не час вести переговори та розповсюджувати чутки, які можуть комусь зашкодити. Вас вважатимуть пліткарями, втратите довіру коханих і друзів. Не варто вкладати гроші у нерухомість і відкривати депозитні рахунки. У життя повернуться колишні кохані, але відновлені стосунки швидко розчарують. Українців переслідуватимуть тривожність і безсоння. Почастішають обстріли та погрози від російських загарбників. Під час повітряної тривоги ховайтеся в укриття. Не бійтеся прогнозів, підтримуйте армію та вірте у перемогу. Тішитимемося здобуткам нашого війська і поволі відкидатимемо ворога з окупованих територій".

Овен

Будете непосидючими, легко піддаватиметеся на маніпуляції. Через неуважність та постійне бажання розкритикувати інших посваритися з друзями, ризикуєте зіпсувати стосунки з коханими.

Телець

Інтуїція застереже від неправильних кроків. Легко буде відмовитися від шкідливих звичок. Обіцяні гроші виплатять у суботу ввечері. Отримаєте менше, ніж очікували.

Близнюки

Кохані забажають більше часу проводити з вами. Не беріть роботу додому. Погано пройде перше побачення. Через хвилювання можливі запаморочення і кров з носа.

Рак

Важко буде знайти підтримку навіть серед однодумців. Можете стати заручниками своїх фінансових зобов'язань.

Лев

Гроші надходитимуть невеликими сумами. Через заклопотаність ризикуєте втратити авторитет у родині. Самотнім не варто вирушати на пошуки партнера. Аналізи краще зробити через тиждень.

Діва

Можете поплатитися через власну необережність. Не робіть щось поспіхом, вчасно виходьте з дому, щоб не запізнитися на зустріч чи побачення. Не втрачайте пильності за кермом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українців попередили про різке погіршення погоди: де і чого очікувати

Терези

Конкуренти намагатимуться вивести вас з рівноваги. Не піддавайтеся на шантаж і умовляння. Тримайтеся осторонь авантюр.

Скорпіон

Розберіться з тим, що заважає вам працювати і розвиватися. Хотітиметься оновлення. Зробіть ремонт вдома, поміняйте старі меблі.

Стрілець

Ваші поради допоможуть близьким і товаришам, які опинилися у скруті. Погоджуйтеся на бартер і подарунки. Тоді легко буде пережити нестачу коштів.

Козеріг

Важко просуватиметься бізнес. Клопоти вимотають. На вихідних відчуєте втому. Добре виспіться. Обіцяну зарплату не віддадуть. Складніше вестиметься одинакам.

Водолій

Родичі і колеги жадатимуть від вас більшої відповідальності. Згадайте про свої невиконані обіцянки. Не ризикуйте з грошима. Це серйозно вдарить по кишені. Працюйте на перспективу.

Риби

Добре працюватиметься лікарям і вчителям. У стосунках побачите, хто чого вартий. З родичами можете посваритися через спадок.

Синоптики попередньо спрогнозували погоду на День Незалежності 24 серпня в Києві. Обіцяють спеку й без опадів.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 20-21 серпня: що принесуть українцям передостанні вихідні літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути