пʼятниця, 20 вересня 2019 07:00

Гороскоп на 20 вересня: стало відомо, чиє життя зміниться на краще

Гороскоп на 20 вересня: стало відомо, чиє життя зміниться на краще
Найважливіші зустрічі плануйте на другу половину дня. Фото: astrozodiac.net

20 вересня – день творчих особистостей. Особливу силу матиме художнє слово. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Намагайтеся переконувати опонентів, а не сваритися з ними, - говорить Максимова. - Сприймайте оточуючих як своїх вчителів. Проведіть цей день максимально спокійно й розмірено. Сплануйте свою діяльність на місяць уперед. Не провокуйте бійок. Ввечері підвищується аварійність на дорогах. Втомлені люди не стримуватимуть емоцій. Конфлікту важко буде уникнути. Найважливіші зустрічі плануйте на другу половину дня".

За словами астролога, збіг обставин не буде випадковим. Поява нової людини у вашому оточенні змінить життя на краще.

"Особливого успіху досягнуть Близнюки, Терези, Скорпіони і Водолії. Кращого часу годі чекати. Не противтеся змінам. Усе буде на краще", - каже астролог.

Овен

Не беріть на себе додаткових фінансових зобов'язань. Вчасно сплачуйте рахунки. Доля може пожартувати з вами. Трапиться особиста подія, від якої ви зарікалися. Поставтеся до цього по-філософськи.

Тілець

Залишитеся сам на сам зі своїми проблемами. Допомоги від оточуючих годі очікувати. Пізно ввечері не слід здійснювати великих покупок. Важко проходитимуть критичні дні у жінок. Виникатимуть спазматичні болі внизу живота. Майте під рукою знеболювальне.

Близнюки

Прибутковий день. Повернуть колишній борг. Думати про розширення бізнесу поки що не час. Дбайте про стабільність основного джерела заробітку. Тримайтеся подалі від любовних інтриг.

Рак

Є висока вірогідність помилок у розрахунках через необачність. Рівень доходів різко зменшиться. Обмежтеся придбанням повсякденних товарів.

Лев

Відкладіть значні фінансові операції до наступного тижня. Не ризикуйте своїми грошима. Не вносьте задаток за дім чи авто. Не найкращий час для флірту. Пошуки нового партнера будуть безрезультатними. Відвідайте старих знайомих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анти-тренди 2019-го: речі в гардеробі, які видають відсутність смаку

Діва

Суттєво впливати на хід фінансових справ ви не зможете. Спостерігайте за змінами на ринку. Вчасно реагуйте на них. Втрачені у цей день речі навряд чи повернуться.

Терези

Затримайтеся на роботі. Прибутковими будуть останні години робочого дня. Ввечері більше уваги приділіть дітям. Умійте вислухати ближнього. Не говоріть увесь час самі.

Скорпіон

Планова економіка процвітатиме. Але зароблені гроші потраплять до ваших рук трохи згодом. Тому на великі покупки коштів забракне. Наберіться терпіння. Партнери будуть надмірно збуджені та вразливі.

Стрілець

Протягом дня ваші фінансові плани можуть змінитися. Результати праці порадують. Не пропустіть нагоду заробити додаткову копійку. Підтримуйте активне листування з милими. Телефонуйте. Їм вкрай необхідно відчувати вашу підтримку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 13-річну дівчину понівечив струм, коли робила фото для матері

Козеріг

Не докладайте надмірних зусиль для покращення свого матеріального становища. Зараз прибутки залишатимуться низькими. Незабаром ситуація зміниться. Забудьте старі образи. Не йдіть на конфлікт. Найкращим виходом буде щиросердне вибачення з обох сторін.

Водолій

Дефіцит вашого бюджету зменшуватиметься. З'являться нові перспективні проекти. Розглядайте їх. Не поспішайте з прийняттям рішення.

Риби

Грошовий потік поступово збільшуватиметься. З'явиться можливість розв'язати проблемні фінансові питання. Але для цього доведеться чимало попрацювати.

Синоптик Наталія Діденко попередила, що цього тижня погода буде мінливою. Вона розповіла, де чекати дощу та коли настане бабине літо.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 20 вересня: стало відомо, чиє життя зміниться на краще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути