понеділок, 02 грудня 2019 07:00

Гороскоп на 2 грудня: яким знакам світять високі заробітки

Гороскоп на 2 грудня: яким знакам світять високі заробітки
У звичний режим дня доведеться кілька разів вносити корективи. Фото: astrozodiac.net

Ранок 2 грудня примусить вас повернутися до раніше незавершених справ. Доведеться відмовитися від деяких своїх планів. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"У звичний режим дня доведеться кілька разів вносити корективи, - каже астролог. - Будьте готові цього разу довести діло до ладу. Не ухиляйтеся від своїх обов'язків. Інакше вони нагадають про себе у найбільш невигідний для вас момент. Близькі люди можуть виявляти надмірну чутливість та сентиментальність. Не торкайтеся болючих тем під час розмов. Високі заробітки світять Близнюкам, Ракам і Водоліям".

Овен

На одружених чекає приємний вечір у колі родини. Сплануйте разом свій вільний час. Самотні мають шанс знайти свою пару.

Тілець

Спостерігатиметься зниження платоспроможності. Поставтеся до цього спокійно. Незабаром ваші заробітки зростуть. Відмовтеся від гучних бенкетів з приводу родинних свят.

Близнюки

Гроші надходитимуть вчасно. Ви не відчуватимете серйозних фінансових проблем. Не час виставляти на продаж власну нерухомість. Не будьте егоїстичними. Враховуйте інтереси партнерів.

Рак

Гроші самі йтимуть до ваших рук. Одержана на руки сума цілком покриватиме ваші витрати. Ще й залишаться кошти для поповнення банківських заощаджень.

Лев

Предмет вашого кохання не відповідатиме взаємністю. Ви сподобаєтеся нецікавим для вас людям. Бувають і такі періоди в житті.

Діва

Збитковий день. Ви ризикуєте позбавитися великої частки наявної готівки. Будь-які рішення з фінансових питань краще приймати наприкінці тижня. Ваші ініціативи сприйматимуться партнерами критично. Ви не зможете коханих чимось здивувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 2-8 грудня: вражаючий прогноз астролога на перший тиждень зими

Терези

Відкладіть здійснення сміливих проектів. Забезпечити їх буде важко. Додаткового прибутку не буде. Оберіть стратегію малих кроків.

Скорпіон

У вашому розпорядженні не буде достатньої суми грошей. Але надійдуть цікаві фінансові пропозиції. Розгляньте їх. То буде підказка, як вийти зі скрути.

Стрілець

Усі матеріальні проблеми вам доведеться долати самотужки. Підтримки від близьких годі чекати. Майте додаткову суму на потреби дітей і хворих членів родини. Намагайтеся не втручатися у чужі родинні конфлікти. Ви лише ускладните ситуацію, ризикуєте втратити друзів.

Козеріг

Більш вдало пройдуть фінансові операції у другій половині дня. Уникайте штрафних санкцій. Не сперечайтеся з представниками влади. Зірки сприятимуть серйозним намірам. Час подбати про створення затишного родинного гніздечка.

Водолій

Справи йтимуть угору. Заробітки зростають. Допоможіть знайомим у скруті. Лише не втрачайте контролю за рухом грошей. Не будьте категоричними у висловлюваннях, щоб не відштовхнути від себе коханих.

Риби

Діжка бажань не має дна. Причиною зайвих витрат стане прагнення задовольнити забагато власних потреб. Умійте вчасно зупинятися. Виходьте з дому з обмеженою сумою.

Стало відомо, коли українцям чекати снігопадів і якою буде погода 2 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 2 грудня: яким знакам світять високі заробітки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути