Ексклюзиви
неділя, 18 квітня 2021 20:00

Гороскоп на 19-25 квітня: для кого цей тиждень буде найбільш вдалим

Гороскоп на 19-25 квітня: для кого цей тиждень буде найбільш вдалим
Жінки виявлятимуть найкращі здібності - від кулінарії до витворів мистецтва. Фото: pixabay.com

Тиждень з 19 по 25 квітня - час бурхливих суперечок. Утримайтеся від з'ясування стосунків з друзями та колегами. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Нотаріуси можуть помилятися в документах, - каже астрологиня. – Зачекайте з оформленням спадку. Купувати нерухомість краще у четвер. Торгуйтеся. Продавці підуть назустріч. Садіть цибулю і квіти, підживлюйте дерева. Жінки виявлятимуть найкращі здібності - від кулінарії до витворів мистецтва. У вихідні варто купувати холодильники і пральні машини. Цей тиждень стане найбільш вдалим для Тельців, Раків, Дів і Козерогів".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Залишайтеся порядними. Поважайте вибір друзів і родичів. Прийміть у родину нову людину. Не ризикуйте гаманцем, перевіряйте чеки та решту біля каси. Докладіть зусиль, щоб заробітки зросли.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Все піде до ваших рук - потрібні люди, інформація, гроші. Якщо раніше всього доводилося добиватися, тепер просто навчіться приймати з вдячністю. Не лінуйтеся. Беріться за роботу, і винагорода не забариться.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Погодьтеся на фінансову підтримку батьків. Вони охоче позичать гроші на нерухомість. Це буде житло, наповнене радістю та любов'ю. Стосунки, у яких ініціатива належала тільки вам, вичерпуються. У ваше життя прийдуть цікаві партнери, але не спішіть давати їм ключ від квартири.

Рак (22 червня – 22 липня)

Успіх цього тижня залежить від того, скільки встигнете зробити в понеділок. Кохані й друзі підбадьорюватимуть і радітимуть вашим успіхам. Відчуєте, що ви варті більшого і кращого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три знаки, яким треба спланувати своє майбутнє

Лев (23 липня – 23 серпня)

Хочете продемонструвати всі свої вміння і вразити начальство? Беріться за новий проєкт, що потребує особливих навичок. Близьким важко буде догодити вам.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Грошей вистачає на все необхідне. Частину заощадьте, частину - віддайте на благодійність. Не ходіть щодня в магазин. Закупіться на тиждень.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Відчуєте дефіцит коштів. Не беріть товарів у кредит. Вчасно повертайте борги. Тиждень приємних зустрічей. Насолоджуйтеся спілкуванням, турбуйтеся один про одного.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Залишайтеся пунктуальними. Дбайте, щоб усе було виконано ретельно. Зробите щось абияк - нашкодите своєму авторитету. По покупки вирушайте у суботу. Грошей витратите небагато, але придбаєте усе, що хотіли.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Годі поспішати і метатися від однієї справи до іншої. Зупиніться. Хіба не маєте всього, чого бажали ще кілька років тому? Час насолодитися результатом і перевести дух.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як харчуватися, аби почуватися здоровішим

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Все йде так, як запланували. Жарти допоможуть порозумітися з колегами і начальством. Легко віллєтеся в новий колектив. Клопоту додаватимуть діти-школярі. Доведеться приділити їм більше часу через дистанційне навчання.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Заробітки потішать. Радуйте себе і коханих подарунками. Важко буде впоратися з емоціями. Якщо хочете миру в домі, навчіться поступатися.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Період затишшя. Марно сподіватися на високі результати. Розчарувань буде вдосталь. Не дозволяйте собі опускати руки. Впевненість і підтримка коханих допоможуть досягти бажаного результату.

Астрологиня розповіла, чим порадують найкращі вихідні весни.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 19-25 квітня: для кого цей тиждень буде найбільш вдалим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути