середа, 19 травня 2021 07:00

Гороскоп на 19 травня: хто буде на крок попереду

Гороскоп на 19 травня: хто буде на крок попереду
Зберігайте ясність думок. Керуйтеся логікою, а не імпульсом бажання. Фото: pixabay.com

19 травня не бійтеся осуду і критики. Робіть так, як підказує серце. Ви вийдете переможцем із будь-якої ситуації, а конкуренти кусатимуть лікті. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Люди і тварини цієї доби поводитимуться агресивно, - говорить астрологиня. – Контролюйте свої емоції. Не варто за будь-яку ціну відстоювати власні погляди та переконання. Суперечка виллється у відкрите протистояння. Зберігайте ясність думок. Керуйтеся логікою, а не імпульсом бажання. Не приймайте рішень спересердя. Так можна звести нанівець плоди своєї праці. Займіться загальним оздоровленням організму. Уникайте травмування голови. Бажано замінити м'ясо на рибу у денному раціоні. Діви і Стрільці будуть на крок попереду інших. Використайте усі можливості розбагатіти".

Овен

Не час замислюватися над способами збільшення фінансового обороту. Пошукайте джерело постійного відтоку коштів. Зведіть до мінімуму грошові операції.

Телець

День не обіцяє приємних сюрпризів. На особисті потреби знадобиться немала додаткова сума. Продумуйте доцільність кожного фінансового кроку.

Близнюки

Зберігається середній рівень достатку. Та його цілком вистачатиме на прожиток. Зранку на вас чекають приємні знахідки.

Рак

Намагайтеся позбавитися заборгованостей. Уникайте конфліктів з представниками податкової. Не купуйте одягу.

Лев

Не плекайте хибних надій на швидке збагачення. Удача не на вашому боці. Не допускайте переплати за надані сервісні послуги.

Діва

Скрути не відчуватиметься. Свідомо йдіть на витрати цього дня. Не скупіться, бо доведеться сплачувати двічі. Частину заробітку віддайте на потреби партнерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британська модель показала спокусливі форми у пляжному вбранні

Терези

Справи йтимуть мляво. Грошові внески не принесуть очікуваного прибутку. Перенесіть проведення переговорів з фінансових питань на кінець тижня.

Скорпіон

Помітних прибутків не очікується. Пильнуйте під час оформлення фінансових паперів. Ретельно вивчайте умови укладання майнових угод.

Стрілець

Розширюйте коло фінансових партнерів. Ваші доходи зростатимуть відповідно до якості співробітництва з колегами. Час обновити виробниче обладнання.

Козеріг

Складно буде сплачувати усі необхідні рахунки. Та ще й малеча може завдати шкоди господарству. Доведеться йти на додаткові витрати.

Водолій

Не займайтеся розв'язанням житлових питань. Зачекайте з початком ремонту. Грошей у кишені не вистачить на його вчасне завершення.

Риби

Зовнішні обставини не сприятимуть підвищенню доходів. Не чекайте підвищення заробітку. Співвідносьте наявні кошти зі своїми потребами. Куплені речі залежаться у шафі.

Тиждень з 17 по 23 травня заставить хвилюватися. Не спішіть робити щось спересердя. Добре обдумайте кожен фінансовий крок.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 19 травня: хто буде на крок попереду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути