вівторок, 19 липня 2022 06:00

Гороскоп на 19 липня: у чиє життя прийдуть неочікувані та позитивні зміни

Гороскоп на 19 липня: у чиє життя прийдуть неочікувані та позитивні зміни
Відкладіть до четверга прийняття остаточних рішень. Не слід брати кредити й позичати гроші. Фото: pixabay.com

19 липня поверніться до попереднього виду діяльності, якщо хочете підвищити заробітки. Це принесе стабільний дохід. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Хитрість і підступність прокидатимуться в людях, – говорить астрологиня. – Бажання якомога швидше досягти результату штовхатиме декого на авантюру. Не варто цього дня займатися оформленням важливих документів. Відкладіть до четверга прийняття остаточних рішень. Не слід брати кредити й позичати гроші. Пильнуйте за малечею. Придбані цього дня смартфони швидко вийдуть з ладу. Торговельні операції проходитимуть із затримками. Неочікувані і позитивні зміни прийдуть у життя Тельців, Терезів і Риб".

Овен

День небажаних гостей. Це можуть бути родичі, які позбавлять вас спокою. По можливості більше часу проводьте на роботі. Не купуйте побутової техніки.

Телець

Зірки вмикають зелене світло вашим планам. Час діяти. Але будьте обережні. Серед нових ділових партнерів чимало шахраїв. Уникайте фінансового ризику.

Близнюки

Ні на кого не можна буде покластися. Все виглядатиме ненадійно. Не поспішайте довіряти людям на слово. Самі себе ошукаєте. Бережіть спину від травм.

Рак

День дрібних аварій. Не залишайте без нагляду увімкнену побутову техніку. Вчасно ремонтуйте пошкоджене обладнання.

Лев

Намагайтеся бути дипломатичними. Прямі сутички завершуватимуться не на вашу користь. Умійте вчасно промовчати. Утримайтеся від великих витрат.

Діва

Події дня примусять вас переглянути свої переконання. Не поспішайте ухвалювати рішення. Деякі з них доведеться скасувати. Не час шукати свою пару.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 110 років тому в Україні зʼявився "хмарочос" – історичні фото перших висоток

Терези

Найважливіші події відбудуться на роботі. Удача на вашому боці. Зумійте скористатися нею. Не час відпочивати. Не давайте коханим приводу для ревнощів.

Скорпіон

Швидко наставатиме втома. Частіше чергуйте роботу з відпочинком. Не позбавляйте себе повноцінного сну. Вирушати на пошуки романтичних пригод не час.

Стрілець

Помилки колег негативно позначаться на вашій роботі. Доведеться зупинятися і виправляти їх. Дефіцит коштів подолати не вдасться. Економте.

Козеріг

Ви реагуватимете на зміну погоди. Не беріть на себе важку фізичну роботу. Бракуватиме сил на її завершення. Ігноруйте критичні зауваження на свою адресу.

Водолій

Загострюються домашні конфлікти. Порозумітися з родичами буде важко. Спілкуйтеся з друзями. Бережіть очі від травм. Запобігайте зниженню гостроти зору.

Риби

Добрий час для початку ремонту. Вашої уваги потребує дім. Важливі перемовини на роботі варто відкласти. Вони пройдуть невдало.

Антициклон зумовить 19 липня суху сонячну погоду в більшості областей України. Водночас на півночі місцями очікуються дощі з грозами.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 19 липня: у чиє життя прийдуть неочікувані та позитивні зміни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути