Ексклюзиви
середа, 18 листопада 2020 07:00

Гороскоп на 18 листопада: чиї фінансові справи підуть угору

Гороскоп на 18 листопада: чиї фінансові справи підуть угору
Пощастить амбітним і витривалим. Саме завдяки цим якостям вдасться витримати конкуренцію. Фото: pixabay.com

18 листопада зранку не йдіть по крамницях. Даремно витратите час і гроші. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Вранці натхненно працюватиметься людям творчих професій, - говорить астролог. - Тож не проспіть. Зустрічайте схід сонця. Опівдні день набуватиме прискореного ділового ритму. Знадобиться уміння дотримуватися жорсткого робочого графіку. Пощастить амбітним і витривалим. Саме завдяки цим якостям вдасться витримати конкуренцію. В Овнів, Тельців, Левів і Терезів фінансові справи підуть угору"

Овен

Найпродуктивніші фінансові кроки припадуть на вечір. Одяг не варто купувати протягом усього дня. Не довіряйте обіцянкам нових знайомих. Серед них не буде вашого партнера.

Телець

Фінансові справи йдуть угору. Вигідні грошові пропозиції з'являться у другій половині дня. Подумайте про розширення свого бізнесу.

Близнюки

День невдалий для будь-якої фінансової діяльності. Витрати перевищуватимуть заробітки. Незначні прибутки не дають бажаного рівня забезпеченості.

Рак

У вашому активі обмаль коштів. Надалі прогнозується ускладнення ситуації. Притримайте гроші. Розберіться з новими фінансовими перспективами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики попередили про небезпечні погодні умови

Лев

У вас є реальні шанси значно покращити своє матеріальне становище. Проте не поспішайте планувати витрати. Прихід готівки затримається.

Діва

Нагадають про себе старі борги. Знайдіть спосіб скасувати заборгованість. Можлива додаткова втрата грошей через дитячу шкоду.

Терези

Грошей достатньо для спокійного ведення господарства. Великі покупки робити зараз не слід. Заощаджуйте частину заробленого.

Скорпіон

Справи рухатимуться вкрай повільно. Торгівля йтиме мляво. Швидких грошей годі очікувати. Ставтеся до невеликих матеріальних втрат по-філософськи.

Стрілець

Надійде добрий заробіток. Ви зможете суттєво покращити своє матеріальне становище. Не витрачайте гроші на розваги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 21 грудня – шанс для багатьох змінити своє життя на краще – поради астролога

Козеріг

Покращення матеріального забезпечення не очікується. Господарюйте економно. Сподіватися на сторонню фінансову підтримку не слід. Розраховуйте на себе.

Водолій

Зведіть до мінімуму фінансові операції. Уникайте грошових внесків у довгострокові проекти. Не обіцяйте бути комусь спонсором. Попереду скрутний період.

Риби

Відчуватиметься застій у справах. Очікувані прибутки затримаються. Ви не зможете вчасно розрахуватися за покупки чи надані послуги. Використайте свої заощадження.

Астролог Рената Раєвська дала оптимістичний прогноз на наступний тиждень з 16 по 22 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 18 листопада: чиї фінансові справи підуть угору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути