понеділок, 18 липня 2022 06:00

Гороскоп на 18 липня: для яких знаків розпочнеться період шансів і перемог

Гороскоп на 18 липня: для яких знаків розпочнеться період шансів і перемог
Намагайтеся не ображати близьких. Шукайте спокою і гармонії у стосунках. Фото: pixabay.com

18 липня хтось постійно жадатиме вашої уваги, проситиме про допомогу і плутатиме вас із психологом. Доведеться багато слухати і радити. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Емоції будуть затьмарювати розум, - говорить астрологиня. – Люди діятимуть непродумано, інстинктивно. Тому марно чекати логіки у вчинках інших людей. Намагайтеся не ображати близьких. Шукайте спокою і гармонії у стосунках. День сприятиме розвитку творчих здібностей. Слухайте музику, малюйте, фотографуйте. Вдалий час для початку нового курсу лікування та оздоровчих процедур. Завітайте на прийом до лікаря. Робота перукаря та косметолога теж порадує. Період шансу та перемог розпочнеться у житті Тельців, Раків, Терезів і Козерогів. У другій половині літа їм щаститиме найбільше".

Овен

Зростає незадоволення умовами роботи. З'являться ознаки вигорання. Змінювати місце роботи не слід. Знайдіть собі заняття за смаком у вільний від роботи час.

Телець

День гарних новин і змін на краще. Жити по-старому не вдасться Дійте рішуче. Відкиньте усе, що тягне на дно. Дослухайтеся до порад літніх людей.

Близнюки

Бажання й можливості не співпадатимуть. Вашим планам не дадуть ходу впливові люди. Наведіть лад у фінансових справах. Зроблені цього дня покупки будуть вдалими.

Рак

Щирість та відвертість допоможуть залагодити всі проблеми. Не тримайте образи на серці. Більше часу проведіть з батьками. Стосунки стануть ближчими.

Лев

Підводитимуть помічники і радники. Перевіряйте одержану від них інформацію. Є тенденція до збільшення ваги. Контролюйте калорійність своєї їжі. Пийте чисту воду.

Діва

День примусить діяти експромтом. Не прив'язуйте себе до жорсткого графіку. Тоді не буде й розчарувань. Приділіть увагу догляду за шкірою обличчя. Зайдіть до косметолога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Є вісім ознак: як дізнатися, що ви їсте забагато солі

Терези

Може з'явитися шанс отримати підвищення на роботі. Не варто довго вагатися. Пропозиція буде вдалою. Час подумати про зміну іміджу. Нова зачіска личитиме.

Скорпіон

Не уникайте неприємних розмов та небажаних зустрічей. Цей день дасть вам шанс внести ясність у проблемні стосунки. Запишіться на прийом до стоматолога.

Стрілець

Вашу ініціативу гаситимуть друзі та рідні. Не варто наполегливо відстоювати свої позиції. Це не ваш день. Приділіть увагу активному відпочинку. Більше гуляйте.

Козеріг

Все відбуватиметься вчасно. Не слід підганяти події. Наберіться терпіння. Особливо коли йдеться про стосунки. Робочі й фінансові справи не викликатимуть питань.

Водолій

Поприбирайте в домі та на робочому місці. Ваша працездатність залежатиме від чистоти в приміщенні.

Риби

Бракуватиме часу на докладне продумування планів на день. Обставини підганятимуть вас. Не варто братися за нові справи. Дивіться під ноги. Запобігайте травмуванню.

У понеділок, 18 липня, температура в Україні буде не надто високою. Синоптикиня розповіла, з якої погоди розпочнеться тиждень.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 18 липня: для яких знаків розпочнеться період шансів і перемог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути