неділя, 17 січня 2021 07:00

Гороскоп на 17 січня: астрологиня назвала знаки-щасливчики

Гороскоп на 17 січня: астрологиня назвала знаки-щасливчики
У неділю особлива удача супроводжуватиме Тельців, Скорпіонів і Козерогів. Фото: pixabay.com

17 січня вдома пануватимуть злагода й мир. Але не буде можливості відпочити. У гості напрошуватимуться батьки і друзі. Усі чекатимуть ваших порад і підтримки. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Нещодавні романтичні пригоди залишили неприємний спогад, - говорить астрологиня. – Не обмежуйте через це свого спілкування. Друзі радо підтримають вас. Не дозволяйте умовити себе відправитися у подорож. Після неї залишаться неприємні враження. Довіряйте власній інтуїції. Стережіться випадкових статевих контактів. Так можуть зав'язатися небажані партнерські стосунки. У неділю особлива удача супроводжуватиме Тельців, Скорпіонів і Козерогів. Відчуєте себе справжніми щасливчиками".

Овен

Очікується загострення родинних конфліктів. Зумійте попередити їх. Знайдіть кожному з домашніх роботу за смаком. Тоді часу на зайві балачки не залишиться.

Телець

Випадкова зустріч у неділю може стати початком нового роману. Одруженим ця подія може зашкодити. Самотнім варто не упускати свого шансу.

Близнюки

Постійна присутність у домі знайомих чоловіка (дружини) дратуватиме вас. Поясніть це партнерам. Знайдіть спосіб організувати собі спокійну атмосферу.

Рак

Байдужість коханих вражатиме сильніше за образу. Пізніше ви дізнаєтеся про причини їхньої стриманості. А зараз просто зачекайте і не робіть поспішних висновків.

Лев

Віра у щасливе подружнє життя покидає вас. Спробуйте змінити точку зору. Щастя треба будувати власноруч. Само по собі приходить тільки руйнування стосунків.

Діва

Відпочити у ці дні не дадуть оточуючі. Домашні постійно потребуватимуть вашої допомоги. Друзі ділитимуться своїми проблемами і чекатимуть поради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пік похолодання: якої погоди чекати у вихідні

Терези

Батьки активно цікавитимуться станом вашого особистого життя. Розмова про це стане неприємною для вас. Зумійте чемно змінити тему діалогу.

Скорпіон

Вечір неділі зробіть особливим. Кохані жадатимуть пристрасті й романтики. Задовольніть їхні бажання. Стосунки стануть теплішими.

Стрілець

Ви зможете домовитися будь з ким, та не з найближчим оточенням. Тож більшість часу присвятіть спілкуванню з незнайомцями.

Козеріг

Ви знаходитеся під впливом авторитетної людини. Не розповідайте їй про своє особисте життя. Пізніше пошкодуєте про це.

Водолій

Кохані не дуже слухатимуть ваших порад і пересторог. Нехай це вас не обходить. Залишайтеся спокійними. Незабаром вони визнають свої помилки.

Риби

Від частини власних справ доведеться відмовитися. Кохані не зможуть розв'язати свої проблеми без вашої активної участі.

16-17 січня не варто кардинально змінювати щось у житті. Сміливі експерименти призведуть до небажаного результату.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 17 січня: астрологиня назвала знаки-щасливчики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути