Ексклюзиви
неділя, 14 червня 2020 20:00

Гороскоп на 15-21 червня: які сюрпризи готує третій тиждень літа

Гороскоп на 15-21 червня: які сюрпризи готує третій тиждень літа
Доведеться раптово збиратися у подорож чи відрядження. Фото: pixabay.com

Тиждень з 15 по 21 червня запам'ятається надовго, бо закінчиться Сонячним затемненням. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Місяць спадає. Ламатиметься усе: стосунки, проєкти, домовленості, - говорить астролог. – Даремно намагатися гребти проти течії, все рівно доведеться підкоритися обставинам. Прислухайтеся до підказок долі. Руйнуватиметься те, що зайве у вашому житті. Якщо якась справа занепадає, не тягніть, а відкиньте і не шкодуйте. Третій тиждень літа готує сюрпризи для багатьох. Доведеться раптово збиратися у подорож чи відрядження, вирушати на зустріч, яку попередньо відкладали. У ваше життя можуть повернутися колишні партнери. З'являться модні тенденці, які шокуватимуть. Дизайнери керуватимуться гаслами: чим гірше одягнешся, тим краще виглядатимеш".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Швидко звикнете до буремних подій. Дійте спокійно і продумано, це буде ефективно. Приглушуйте у собі бажання щось змінити, бо руйнівні наслідки не забаряться. Не сваріться з керівництвом, бо вкажуть на двері. Криза посилюється. Зарплата надходитиме із затримками.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Творча криза завадить створити щось нове. Гарних ідей бракуватиме. Ви втрачаєте свої позиції у колективі. Багатьох накриє депресія. Дайте собі відпочити. Шукати додаткового заробітку не час. Вам просто забракне сил.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Бажане видаватимете за дійсне. Навколо буде багато брехунів. Наслухавшись їх, ви щедро фантазуватимете і розноситимете плітки. Перестаньте сіяти паніку. Залишайтеся об'єктивними. Краще більше часу приділіть навчанню.

Рак (22 червня – 22 липня)

Проблеми здаватимуться такими, які не можна розв'язати. Не перебільшуйте. Все легко вирішиться до вівторка наступного тижня. Частину справ зараз просто відкладіть. У понеділок переслідуватимуть тривожні сни і головний біль.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Стаєте воєвничими. З кулаками можете накинутися на сусіда чи знайомого, бо не поділяєте його точку зору. Не намагайтеся силою щось змінити. Стримуйте емоції. Не купуйте товари в кредит. Фінансові позиції скоро покращаться.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Діятимете мудро, швидко прилаштуєтеся до обставин і допоможете іншим пережити непрості часи. Заробітки забаряться. Порозумітися зі співбесідниками завадять різні погляди на одне і те ж питання. Не вступайте у суперечку. Краще вчасно змовчіть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грози, шквали, спека: якою буде погода на вихідних і протягом тижня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

По-філософськи ставтеся до змін. Сприйміть цей час, як урок. Нехай справи ідуть так, як того вимагає життя. Не варто одружуватися, пропонувати комусь руку і серце. Добре вдаватимуться невеликі фінансові операції. Довіряйте свої плани тільки найближчим.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Ви готові іти по головах, аби досягти свого. Не наступайте на горло власній совісті. Згляньтеся на тих, хто навколо. Перейдіть у режим економії. Відмовтеся від великих покупок.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Заручіться креативними ідеями і рішеннями, аби покращити своє становище. Ви добре заощадили протягом року, тому відчує кризу менше за інших. Не згадуйте коханим колишні образи. Це час розлучень. Є ризик втратити надійного партнера назавжди.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

На вас зараз триматиметься усе. Для багатьох знаків ви станете підтримкою і розрадою. Не опустіть можливості покращити своє матеріальне становище. Кохані потребують захисту та опіки. Як би не бракувало сил і часу, приділіть достатньо уваги родині.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Завдяки своїм мудрості і досвіду ви мужньо витримаєте удари сьогодення. Неприємності минатимуть вас стороною. Подумайте про те, чого б хотіли позбутися. Легко буде розпрощатися зі шкідливими звичками.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не плануйте докорінних змін. Зараз це не на краще. Отримуйте задоволення від того, що маєте. Непокоїтиме ситуація з заробітком. Виплати затримають, але до кінця місяця борги повернуть.

13-14 червня задовольніть свою цікавість. Подорожуйте, читайте, дивіться пізнавальне відео. Астролог розповіла, кому зірки допоможуть стати успішними.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 15-21 червня: які сюрпризи готує третій тиждень літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути