середа, 15 вересня 2021 07:00

Гороскоп на 15 вересня: у чиє життя повернеться гармонія і неймовірне щастя

Гороскоп на 15 вересня: у чиє життя повернеться гармонія і неймовірне щастя
День видасться продуктивним. Особливо для тих, хто уміє оптимально розподіляти робочий час. Фото: pixabay.com

15 вересня прислухайтеся до влучних зауважень оточуючих. Цього дня люди не кривитимуть душею. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Друзі, родичі та знайомі говоритимуть правду, на яку не треба ображатися, - говорить астрологиня. – Будьте готові достойно сприйняти гостру критику. Можна братися за надпланову роботу. День видасться продуктивним. Особливо для тих, хто уміє оптимально розподіляти робочий час. Гармонія і неймовірне щастя повернуться у життя Овнів, Тельців і Козерогів".

Овен

Вас оминуть серйозні фінансові неприємності. Грошей вистачатиме. Проте краще утриматися від спонтанних покупок. Особливо в обід.

Телець

Ситуація стабільна. Не порушуйте звичного ритму роботи. Брати на себе додаткову фінансову відповідальність ризиковано.

Близнюки

Деякі з намічених справ доведеться відкласти через брак коштів. Загублені у цей день речі будуть втрачені назавжди. Не залишайте їх без нагляду.

Рак

Очікувати матеріальної підтримки з боку партнерів не слід. Розраховуйте на власні можливості. Роботу з цінними паперами краще відкласти.

Лев

Ви можете власноруч зашкодити своєму бюджету. Зберігайте поміркованість під час грошових операцій. Уважно рахуйте. Не довіряйте сліпо рекламній інформації.

Діва

Операції купівлі-продажу не принесуть очікуваних доходів. Додаткових внесків потребуватиме дім. Не залишайте без нагляду увімкнені електроприлади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вересень: назвали найвезучіші знаки зодіаку

Терези

Не бажано намагатися залагодити майнові конфлікти. Уникнути збитків не вдасться. Зведіть до мінімуму фінансову діяльність.

Скорпіон

Свідомо збалансувати свій бюджет ви не зможете. Зовнішні обставини диктуватимуть вам кожен економічний крок. Підкоріться. Вплинути на цей процес не можна.

Стрілець

Скрутно з грошима. Від виїздів та розваг краще відмовитися. Пам'ятайте про необхідність щоденних витрат. Не допускайте повного спустошення гаманця.

Козеріг

Буде можливість одержати фінансовий виграш. То буде випадкова удача чи преміальні. Не загубіть від щастя свій гаманець.

Водолій

Будьте готові до ряду незапланованих витрат. Збої може давати офісна техніка. Куплені у цей день комп'ютери не працюватимуть довго.

Риби

Це не ваш день. Іти на співбесіду з метою працевлаштування не час. Обіцяні гроші вам не платитимуть. Знижується інтенсивність продаж. Вигідно вкласти кошти не вдасться.

Протягом тижня з 13 по 19 вересня добре підуть справи у лікарів, вчителів і водіїв. Для кого цей період стане найбільш грошовитим, астрологиня розповіла у свіжому прогнозі.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 15 вересня: у чиє життя повернеться гармонія і неймовірне щастя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути