пʼятниця, 15 липня 2022 06:00

Гороскоп на 15 липня: яким знакам зодіаку цього дня щаститиме на кожному кроці

Гороскоп на 15 липня: яким знакам зодіаку цього дня щаститиме на кожному кроці
Роботи вистачить усім. Намагайтеся бути корисними там, де ви є. Фото: pixabay.com

15 липня відчуття вигорання на роботі псуватиме настрій. Але змінювати її не час. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Середина літа буде спекотна, – говорить астрологиня. – Розслабитися не вдасться. Роботи вистачить усім. Намагайтеся бути корисними там, де ви є. Не шкодуйте за втраченим. Дивіться вперед. Швидко рухатиметься колективна справа. Створюйте команду. Допомагайте одне одному. Вдало проходитимуть ремонти. Початок будівництва бажано відкласти до наступного тижня. Виникатимуть проблеми з логістикою. Майте резервні джерела постачання. На кожному кроці щаститиме Ракам, Стрільцям і Козерогам".

Овен

Кінець тижня не дасть відпочити. Пильнуйте за ходом справ. Не довіряйте помічникам і партнерам по бізнесу. Підведуть. Відкладіть придбання нового телефона.

Телець

Робота забирає багато часу та зусиль. Проведіть цікаво вечір. Сплануйте тривалу прогулянку парком.

Близнюки

Відсутність практичного погляду на справи не сприяє вашому успіху. Мріями кишеню не наповнити. Більше працюйте, більше й матимете. Є ризик харчового отруєння.

Рак

День романтичних пригод. Можуть повернутися старі знайомі. Це шанс спробувати ще раз побудувати стосунки. Особисте може заважати роботі. Пам'ятайте про це.

Лев

Брак коштів відчуватиметься гостро. Проте позичати гроші не слід. Шукайте можливість економно вести справи. Хвороба когось із близьких може змінити ваші плани.

Діва

Ви останніми дізнаватиметеся про важливі новини. Тому із запізненням реагуватимете на них. Про успіхи в роботі говорити зарано. На щоденні витрати грошей вистачатиме.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Жодного метра не лишили" – за тиждень ЗСУ відбили всі атаки ворога

Терези

Не давайте волі страху. Він підштовхуватиме до агресії. Дбайте про безпечні умови життя. Не проводьте вільний час на самоті. Будьте готові допомогти іншим.

Скорпіон

Мрії про щастя поки що не здійсняться. Ваше кохання залишиться без відповіді. Подбайте про зовнішність. Обновіть гардероб. Завітайте до перукарні.

Стрілець

Ви не готові чекати на слушний момент. Бойовий настрій рухатиме вас до перемоги. Все складатиметься якнайкраще. Дійте.

Козеріг

Приймайте гостей у своєму домі. З ними прийдуть гарні новини та перспективні ідеї. Розширюйте коло знайомих. Можна подумати і про одруження.

Водолій

Економія має бути розумною. Не перетворіться на скнару. Гроші мають працювати. Відкладіть презентації та публікацію реклами. Ефект від них буде мінімальним.

Риби

Навчайтеся і на чужих, і на своїх помилках. Ігноруйте звинувачення на свою адресу. Майте мету і плани її досягнення. Підтримуйте добрий настрій. У вас закохуватимуться.

15 липня в Україні спостерігатиметься значний температурний контраст: від +20°С на півночі до +31°С на півдні. Дощі пройдуть місцями у західних та північних областях.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 15 липня: яким знакам зодіаку цього дня щаститиме на кожному кроці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути