Ексклюзиви
неділя, 13 вересня 2020 20:00

Гороскоп на 14-20 вересня: у яких знаків усе вдаватиметься

Гороскоп на 14-20 вересня: у яких знаків усе вдаватиметься
Обійміть тих, кого любите. Кохані надихатимуть до нових звершень. Фото: pixabay.com

Тиждень з 14 по 20 вересня буде нелегким і тривожним. Розвивається криза у стосунках. Збільшиться кількість розлучень. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Місяць спадає. У четвер матимемо Молодик, - говорить астролог. – У депресію впадатимуть самотні та літні люди. Важко розв'язуватимуться майнові конфлікти. Зараз не найкращий час про щось домовлятися. Не поспішайте ставити крапки над "і". Вже на вихідних ситуація покращиться. Все вдаватиметься у Близнюків і Раків, Левів і Скоріпонів. Обійміть тих, кого любите. Кохані надихатимуть до нових звершень. На вихідних розплануйте осінь".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Тиждень випробовуватиме на стійкість. З відчаю наробите помилок, які доведеться виправляти до кінця року. Не заливайте фундамент дому, не запускайте в роботу нові справи.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Відгомін колишніх конфліктів не дасть можливості працювати наповну. Годі переживати з приводу дрібних невдач. Це тільки загартує і захистить від решти неприємностей.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Мир і спокій буде там, де з'являєтеся ви. Стаєте фінансово незалежними. Зірки допоможуть заробити вдосталь. Марно намагаєтеся багато уваги приділяти романтичним планам. Їм не судилося здійснитися.

Рак (22 червня – 22 липня)

Діятимете, не поспішаючи. Тому багато чого здобудете і залишите конкурентів позаду. Реалізовуйте свої плани, та не забувайте про дорогих серцю людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли в Україні почнуться дощі та похолодання

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не приймайте важливих рішень у середу і четвер. Ігноруйте дрібні негаразди. Працездатність зростає. Гарний настрій — ваша сильна сторона. Зараз ніхто не зможе збити вас із наміченого курсу.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не ускладнюйте фінансову ситуацію. Сімейний бюджет спорожніє, якщо без потреби вештатиметеся крамницями. Ідіть до супермаркета зі списком, купуйте продукти на тиждень.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Багато чого втратите через власну непоступливість. Візьміть паузу у перемовинах. За кілька днів спокійно все обговорите і вирішите, як вчинити краще. Миріться з коханими. Годі доводити свою правоту.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Більш прибутковою стане робота в команді. Не наполягайте на власному досвіді. Зараз краще мовчки вислухати і вчасно зробити поправки до планів, які вже склали. Це позитивно вплине на подальші справи. Успіх не забариться.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Зникають серйозні перепони. У вас вдосталь сил та ідей, аби розпочати спочатку усе, що не вдавалося тривалий час. Радьтеся з коханими, коли хочете потішити подарунками. Сюрпризи зараз будуть недоречними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки коштує і коли здавати тест на коронавірус: МОЗ внесло зміни

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Зробіть висновки з пригод, які траплялися з вами протягом літа. Ваше майбутнє залежить від того, наскільки ви очистите свій простір від непотрібних речей та знайомих.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

З головою зануритеся у роботу. Свої ідеї пропонуйте керівництву та колегам з наступного тижня. Це призведе до покращення матеріального становища. Гроші надходитимуть вчасно.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Нарешті розвиднеться. Зникнуть перешкоди. Проблеми тепер перейдуть до конкурентів, у вас з'явиться простір для дії. Відчуєте, наскільки ваші пропозиції зараз ефективні і вчасні. На все необхідне грошей вистачатиме.

12-13 вересня – найкращий час, аби розпочати боротьбу із зайвою вагою. Астролог розповіла, чи варто боятися містичної дати.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 14-20 вересня: у яких знаків усе вдаватиметься». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути