субота, 12 вересня 2020 07:00

Гороскоп на 12-13 вересня: чи варто боятися містичної дати

Гороскоп на 12-13 вересня: чи варто боятися містичної дати
Неділю краще провести на самоті. Вас втомлюватиме навколишня метушня. 13 вересня мало що вдаватиметься. Фото: pixabay.com

12-13 вересня – найкращий час, аби розпочати боротьбу із зайвою вагою. Проведіть розвантажувальні дні. Завітайте до тренажерної зали і басейну. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Усі заплановані зустрічі призначте на суботу, - говорить астролог. – Неділю краще провести на самоті. Вас втомлюватиме навколишня метушня. 13 вересня мало що вдаватиметься. Боятися містичної дати не треба. Хоч неділя і буде днем напруженим і конфліктним. Просто зранку виникатимуть непорозуміння між представниками різних поколінь. Свідомо йдіть на поступки. У домі переважатиме напружена атмосфера. Насолодитися відпочинком у колі родини навряд чи вдасться. Лише діти порадують своїми успіхами. Слушного моменту для відвертої розмови з коханими не буде".

Овен

Доведеться стримувати свої бажання. Доходів ледь вистачатиме на життя. Ще й хтось із родичів мимохіть може спричинити збитки.

Телець

Ви можете дозволити собі бути щедрими. Візьміть на себе фінансування родинного відпочинку. Придбані у ці дні засоби зв'язку працюватимуть зі збоями.

Близнюки

Відкладіть розгляд фінансових проблем. Вони вирішуватимуться не на вашу користь. Контролюйте витрати. Не варто позичати людям гроші.

Рак

Обмеження у фінансах не відчуватиметься. Грошей вистачить на запланований відпочинок. Не беріть роботу на вихідні. Помітного прибутку не буде.

Лев

Доходи очікуються лише у формі подарунків. Зайвих грошей не буде. Не відправляйтеся у подорож. Ви повернетеся з порожнім гаманцем.

Діва

Фінансова ситуація залишатиметься складною. Купуйте лише необхідне. На сторонню підтримку не слід розраховувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики тішать теплим прогнозом

Терези

Операції купівлі-продажу пройдуть вдало. Вам щаститиме на вигідні пропозиції. Боржники повернуть гроші.

Скорпіон

У суботу використайте можливість поповнити свій гаманець. Очікується добрий заробіток. У неділю можна дозволити собі не економити.

Стрілець

Ваша економіка може постраждати через надмірну довіру до людей. Не беріть на себе відповідальності за чужі борги. Пам'ятайте, що чергове надходження коштів затримається.

Козеріг

Тиждень не був вельми щедрим на прибутки. Ще й виникне необхідність віддати частину грошей комусь із близьких. Тому на вихідні не слід планувати великих витрат.

Водолій

Гроші не триматимуться у кишені. Оформлення майнових доручень відкладіть. Не підписуйте важливих фінансових паперів. Вас можуть ошукати.

Риби

У вашому розпорядженні обмежена сума. Надходитимуть невеликі гроші з альтернативних джерел доходів. Несприятливий час для здійснення великих покупок.

Астролог розповіла, для кого цей тиждень стане вирішальним і переможним.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 12-13 вересня: чи варто боятися містичної дати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути