Ексклюзиви
понеділок, 14 грудня 2020 07:00

Гороскоп на 14 грудня: як пережити останнє затемнення у 2020 році

Гороскоп на 14 грудня: як пережити останнє затемнення у 2020 році
14 грудня розділіть необхідне і бажане. Будьте послідовними у своїх діях. Фото: pixabay.com

14 грудня будемо мати Молодик. Відбудеться Сонячне затемнення. Це день напружений та неспокійний. Часу на перепочинок буде обмаль. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Просто зранку виникне потреба у доведенні до ладу кількох справ водночас, - каже астролог. - Розділіть необхідне і бажане. Будьте послідовними у своїх діях. Тоді можна досягти бажаного результату. Інтуїція буде конфліктувати з практичним розрахунком. Віддайте перевагу другому. Приймати спонтанні рішення не слід. За браком часу особисті проблеми будуть віднесені на другий план. Кохані висловлюватимуть незадоволення з цього приводу. Не виправдовуйтеся. Поцілуйте їх".

Овен

Гроші надходитимуть невеликими сумами. Утримуйте розумний баланс між доходами й витратами. Відкладіть придбання ювелірних виробів.

Телець

Ви отримаєте достойну винагороду за свою працю. Рівень доходів зросте. Не варто переходити на нове місце роботи і проводити операції з нерухомістю.

Близнюки

Одноманітність у стосунках з обранцями викликатиме нудьгу. Шукайте нові форми взаємин. Зміна партнера не вирішить проблеми.

Рак

Грошей вистачатиме на покриття щоденних витрат. Не беріть на себе спонсорських обов'язків. Додаткового навантаження ваш гаманець не витримає.

Лев

Ви не залишатиметеся без грошей. Регулярні надходження дозволять поповнити ваш бюджет. Складніше буде вигідно розподілити прибутки. Не поспішайте з цим.

Діва

Настає час перевірки стосунків на вірність і надійність. Зумійте відстояти своє право на щастя. Довіряйте коханим. Не зважайте на свідчення оточуючих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Овнів на 2021 рік: поради, до яких треба прислухатися

Терези

Виключно невдалий день для проведення фінансових операцій. Не щаститиме вам і з працівниками сервісних служб. Обмежте витрати.

Скорпіон

Справи вестимуться відносно спокійно. Розраховуйте на стабільний середній заробіток. Не відмовляйте нужденним у матеріальній підтримці.

Стрілець

У вашому розпорядженні буде обмежена кількість грошей. Проте пощастить знайти потрібний товар за помірну ціну. Пильнуйте за своїми речами у дорозі.

Козеріг

Дефіциту коштів не буде. Але зберігайте економний підхід до господарювання. Не залучайте до свого бізнесу чужий капітал. Вчасно розрахуватися з його власником буде складно.

Водолій

Рівень заробітку залежатиме від роботи команди. Налагоджуйте плідну співпрацю з людьми. Приділіть особливу увагу підбору персоналу. Вкладіть гроші в оснащення офісу.

Риби

Ваш гаманець може добре поповнитися у цей день. Не дозволяйте собі лінуватися. Продумайте плани на місяць уперед.

Астролог дала прогноз на тиждень з 14 по 20 грудня і повідомила, чим здивує тиждень, який розпочнеться із Сонячного затемнення.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 14 грудня: як пережити останнє затемнення у 2020 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути