середа, 13 травня 2020 07:00

Гороскоп на 13 травня: чиї фінансові справи підуть угору

Гороскоп на 13 травня: чиї фінансові справи підуть угору
Щаститиме у дрібницях. Беріть участь у розпродажах. Фото: pixabay.com

13 травня важливі розмови й зустрічі плануйте на вечір. Перед заходом сонця настане час злагоди і примирення. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Зірки штовхатимуть злі язики затівати суперечки та пліткувати, - говорить астролог. – Стримуйте свою гарячковість. Спересердя наговорите зайвого. Щаститиме у дрібницях. Беріть участь у розпродажах. Переговори з фінансових питань проводити не час. Не варто розпочинати нового курсу лікування. Марно розраховуєте на великодушність партнерів. Вони будуть схильні до жорстких висловлювань і дій. Зберігайте врівноваженість. У Дів і Козерогів фінансові справи підуть угору. На Овнів і Риб чекає кар'єрний ріст".

Овен

У вас і в коханих вдосталь власних справ. На тривале побачення не вистачить часу. Не пошкодуйте коштів на подарунок.

Телець

Гроші не дуже поспішатимуть до ваших рук. Тому для одержання бажаної суми варто докласти зусиль. Поповнити фінансовий резерв не вдасться.

Близнюки

Ви не спроможні будете задовольнити усіх своїх бажань. Дійте мудро. Не відмовляйте собі у необхідному. Інше нехай зачекає. До обіду можливі втрати дрібних речей.

Рак

На руках буде обмежена сума. Шукайте оптимальне співвідношення ціни і якості товару. Дещо можна придбати на розпродажі. Живіть у своєму темпі. Ви не встигатимете за змінами у настрої оточуючих. Та у цьому й не буде потреби.

Лев

Від подій цього дня залежатиме ваше найближче майбутнє. Тож не засиджуйтеся вдома. Вас може підвести прагнення до надприбутків. Азарт – поганий помічник у фінансових питаннях. Уникайте участі у незаконних махінаціях. Вчасно сплачуйте рахунки.

Діва

Вдалий день для підвищення рівня матеріального забезпечення. Вам щаститиме. Фінансові питання вирішуватимуться на вашу користь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без опадів, але з заморозками: синоптики розповіли про погоду на середу

Терези

Будьте вкрай обережні. Несприятливий день для здійснення грошових операцій. Зроблені сьогодні фінансові кроки можуть згодом спричинити ваше розорення.

Скорпіон

Великих сподівань не покладайте на цей день. Через власну неорганізованість позбавите себе можливості одержати додаткові кошти. Розумно розподіліть існуючу на руках суму.

Стрілець

Зовнішні обставини не даватимуть вам спокійно заробляти гроші. Будьте наполегливими. Купувати авто не слід.

Козеріг

Чекайте на прибуток. Не відмовляйтеся і від підробітку. Буде можливість добре поправити свої фінансові справи.

Водолій

Гроші надходитимуть невеликими сумами. Вам доведеться відстоювати свій вибір. Батьки можуть надто категорично висловлюватися про ваших коханих.

Риби

Ваша економічна політика потребуватиме перегляду. Відтік коштів не стає меншим. Ламатимуться необхідні для щоденної роботи і господарчих потреб речі.

Тиждень з 11 по 17 травня стане початком фінансової кризи. Не плекайте бажання помститися. Постраждаєте більше, ніж ті, кого хочете скривдити.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 13 травня: чиї фінансові справи підуть угору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути