неділя, 10 травня 2020 20:00

Гороскоп на 11-17 травня: тиждень стане початком фінансової кризи

Гороскоп на 11-17 травня: тиждень стане початком фінансової кризи
Виграє той, хто не поспішатиме. Рухайтеся повільно, і все вдаватиметься, як слід. Фото: pixabay.com

Тиждень з 11 по 17 травня стане початком фінансової кризи. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Ретроградними є Юпітер, Сатурн і Венера, - говорить астролог. - Сонце перебуває на агресивній зірці Альголь. Підприємці продовжать закривати бізнес і скорочувати персонал. Виграє той, хто не поспішатиме. Рухайтеся повільно і все вдаватиметься. Торгівля і переговори краще підуть у середу і четвер. Налагоджуйте контакти по телефону. Чим менше зустрічей відбуватиметься, тим краще буде дійти згоди. Не плекайте бажання помститися. Постраждаєте більше, ніж ті, кого хочете скривдити".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Найкраще тиждень проживуть люди стримані й мудрі. Довіряйте літнім родичам. Вони даватимуть цінні поради. Слідкуйте за подіями. Нічого не обіцяйте, бо дотриматися слова в таких умовах не вдасться.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Часто почуватиметеся розгубленими, тому стоятимете на місці. Займайтеся тим, до чого звикли. Не приймайте доленосних рішень. Від середи з'явиться більше можливостей заробити.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Язик – ваш ворог. Стежте за словами. Те, що скажете по секрету, скоро використають проти вас. У вівторок після обіду з'являться сили й можливості щось змінити на краще.

Рак (22 червня – 22 липня)

Ризикуєте зіпсувати справи, над якими працювали протягом весни. Утримайтеся від придбання нерухомості. Це час ризикованої фінансової діяльності. Сумніваєтеся у власних силах? Шукайте надійну підтримку серед друзів і родичів.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Плани змінюватимуться щогодини. Прислухайтеся до підказок долі. Якщо вас кудись не пускає, значить туди їхати не треба. Не жертвуйте інтересами коханих, колег і друзів.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Робіть те, до чого звикли. Прислухайтеся до інтуїції. Саме вона підкаже, куди рухатися далі. Навіть вигідні на перший погляд пропозиції виявляться збитковими. Побачення плануйте після обіду. Увечері зумієте причарувати кого завгодно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погода: на початок тижня обіцяють град

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Зараз не можна комусь довіряти. Рухайтеся повільно. Будьте обачними. Не фліртуйте з іншими на очах у коханих, утримайтеся від розповсюдження чуток. Наслідки ваших слів і вчинків не забаряться.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

У домі вируватимуть пристрасті. Щоб втекти від вирішення проблем, зникатимете на роботі. Рідні не знатимуть, чого хочуть, тому вимагатимуть усе і одразу. Дайте собі час, щоб розібратися у почуттях.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

На найближчі 4 місяці треба зупинитися і перечекати. Не кидайте те, що працює. Навіть якщо ця справа приносить невеликі заробітки. На злети розраховуйте від листопада. Зустрінете людину, яка підтримає, допоможе легко пережити навіть найскрутніші моменти.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Спостерігайте за життям людей, які навколо вас. Не втручайтеся у чужі конфлікти. Піклуйтеся про найрідніших. Починається період штилю. Тримайтеся свого оточення і поволі робіть те, що любите.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Добре почуватимуться ті, що вміють жити тут і зараз.Захочеться крикнути: "Зупинися, мить, ти чудова". Годі будувати повітряні замки. Нічого з запланованого не буде реалізоване. Не витрачайте все до копійки. Бюджет поповнюватиметься повільно.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Зараз треба коритися обставинам. Виграє той, хто навчиться терпіти. Бережіть від пошкодження свої майно. Ставтеся критично до того, що чуєте. Не довіряйте людям, які намагаються переконати.

9-10 травня будьте готовими до непередбачуваного розвитку подій. Вихідні втомлюватимуть і виснажуватимуть пустими балачками та обіцянками.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 11-17 травня: тиждень стане початком фінансової кризи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути