Ексклюзиви
четвер, 13 лютого 2020 07:01

Гороскоп на 13 лютого: чого треба боятися й остерігатися

Гороскоп на 13 лютого: чого треба боятися й остерігатися
Із близькими людьми дійти згоди буде непросто. Пробачайте їм невдалі жарти і випадкову шкоду. Фото: astrozodiac.net

13 лютого не сумуйте з приводу втраченого кохання. Справжнє б не зруйнувалося. Приділіть більше уваги собі. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Не влаштовуйте суперництва з коханими. Не має значення, хто з вас краще готує чи знає комп'ютер. Знаходьте можливість хвалити один одного, - говорить астролог. – Остерігайтеся конфліктів. Безталанні впливові особи цього дня перешкоджатимуть розвитку талантів. Новаторські проекти можуть відхилятися навіть без розгляду. Прогресивні ініціативи гальмуватимуться. Будьте готові відстоювати свої ідеї. З близькими людьми дійти згоди також буде непросто. Пробачайте їм невдалі жарти і випадкову шкоду. Не сваріться з сусідами. У цих конфліктах не буде переможців, а постраждалим вийде кожен".

Овен

Покращення фінансової ситуації не передбачається. Це день великих збитків. Проживіть його без ризику. Утримайтеся від придбання товарів у кредит.

Телець

Протягом дня змінюватимуться ваші фінансові плани. Будьте готові до несподіваних термінових витрат. Не розпочинайте ремонту побутової техніки.

Близнюки

Проводьте операції купівлі-продажу без участі посередників. Їхні послуги коштуватимуть надто дорого. Стережіться шахрайства.

Рак

Здійснюйте лише необхідні виплати. Надлишку грошей не буде. Брати участь у довгострокових фінансових проектах поки що зарано.

Лев

Надходження зароблених грошей затримується. Список необхідних витрат не стане коротшим. Відчуватиметься нестача коштів, хоча й не критична.

Діва

Надходитимуть різноманітні фінансові пропозиції. Серед них будуть і слушні. Не відмовляйтеся від додаткових джерел прибутку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як виглядало українське містечко після вигнання російської армії 1915-го - фото

Терези

Справи потроху налагоджуватимуться, проте заощадити певну суму поки що не вдасться. Не економте на власному здоров'ї.

Скорпіон

Вам можуть повернути давній борг. Відкриються нові фінансові можливості. Надайте підтримку нужденним. Подумайте про розширення бізнесу.

Стрілець

У вашому розпорядженні достатньо грошей. Можна здійснити давно заплановані покупки. Лише не поспішайте з вибором, щоб не переплачувати.

Козеріг

Нагадають про себе давні заборгованості. Розмір прибутку буде дещо нижчим за очікуваний. Доведеться перерозподіляти наявні ресурси.

Водолій

Надійде невелика сума грошей. Основних прибутків слід чекати пізніше. Частина заощаджених коштів піде на потреби родини.

Риби

Вдалих фінансових операцій не буде. Слідкуйте за рухом грошей, аби не виявити нестачі наприкінці дня. Не допускайте переплати за надані послуги.

З 10 по 16 лютого вдосталь заробити зуміють ті, хто мислить нестандартно. Найбільш плідним цей тиждень стане для дизайнерів і письменників.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 13 лютого: чого треба боятися й остерігатися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути