Ексклюзиви
пʼятниця, 12 березня 2021 07:00

Гороскоп на 12 березня: що треба встигнути зробити, аби пощастило у вихідні

Гороскоп на 12 березня: що треба встигнути зробити, аби пощастило у вихідні
У суботу зможете здійснити давню мрію. Купіть те, чого давно бажаєте. Фото: pixabay.com

12 березня беріться за розв'язання проблемних питань. Ваші зусилля не будуть марними. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Люди згадають, що таке задоволення та піднесений настрій, - каже астрологиня. – Вдало складатимуться обставини зранку. Більшість важливих справ плануйте на першу половину дня. Легко помічатимете помилки у роботі та вчасно викорінюватимете їх. Важко буде домовитися представникам різних поколінь. Уникайте конфліктних тем під час розмов. Бережіть спокійну атмосферу в домі. Хочете, аби щастило у вихідні, завершіть справи, які розпочали взимку. За роботу гарно заплатять. У суботу зможете здійснити давню мрію. Купіть те, чого давно бажаєте".

Овен

Коштів на руках достатньо для вирішення домашніх проблем. Купуйте господарчі товари. Вкладайте гроші в облаштування присадибної ділянки.

Телець

Зниження рівня прибутку відбудеться через власну необачність. Вашими ідеями можуть скористатися інші. Не розкривайте стороннім своїх фінансових планів.

Близнюки

Неприємностей не очікується. Фінансові справи йтимуть у звичному режимі. Придбання необхідних речей плануйте на другу половину дня.

Рак

Не обіцяйте людям матеріальної допомоги до одержання прибутку. Розмір заробітку може виявитися меншим за очікуваний. Ви не мати потрібної суми на руках.

Лев

Знадобляться немалі зусилля для утримання позитивного фінансового балансу. На великі покупки коштів не вистачатиме.

Діва

Вкладені у нові проекти гроші принесуть добрі доходи. Заручіться фінансовою підтримкою впливових людей. Не відкривайте нових банківських рахунків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Такого прогнозу не чекав ніхто – астрологиня здивувала гороскопом на середину березня

Терези

Достатньо прибутковий день. Не журіться з приводу дрібних фінансових проблем. Вони не робитимуть погоди. Лише не акцентуйте уваги на них.

Скорпіон

Сподівання на прихід великої суми грошей не виправдаються. Не плануйте складних економічних комбінацій. Купуйте велосипеди та спорттовари.

Стрілець

Сміливо висувайте свої пропозиції та творчі проекти. Їх схвалення сприятиме покращенню вашого матеріального становища. День вдалих покупок.

Козеріг

Гаманець поповниться завдяки вашій винахідливості. Не відмовляйтеся від складних професійних завдань. Їхнє розв'язання принесе додатковий прибуток.

Водолій

Не бажано змінювати основного напрямку діяльності. Позбавтеся економічно невигідних справ. Шукайте додаткові засоби економії.

Риби

У вашому розпорядженні невеликі суми. Але не слід відмовляти близьким у посильній фінансовій підтримці. Згодом і вони підтримають вас.

Астрологиня шокувала прогнозом на березень.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 12 березня: що треба встигнути зробити, аби пощастило у вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути